Iris Poldervaart

Best of the Week: Amsterdam Open Air Edition

7 juni 2018

Het festivalseizoen is in volle gang, en wij genieten volop mee. Uiteraard ben je bij The Color aan het goede adres voor een een heuse festival make-over, of je nou voor een tijdelijke look gaat of voor een meer permanente veranderin. BFF’s Robine Blickman en Amy Mensinga, aka The Blonde Tornado, brachten een bezoek aan The Color Van Wou om zich helemaal klaar te maken voor Amsterdam Open Air. Hoe dat eraan toeging? Je ziet het in deze Best of the Week: Amsterdam Open Air Edition.

Styling Specialists

Wist je dat je bij The Color niet alleen terecht kunt voor een nieuwe kleur? Naast kleuren en knippen gaan onze Color Specialists maar wat graag aan de slag met styling. Denk krullen, knotjes, vlechten en natuurlijk onze clip-in extensions, die je ‘s avonds gewoon zelf uit je haar haalt. Perfect voor een feestje of festival dus. Dat vonden ook Robine en Amy, die Color Specialists Britt en Shadée de vrije hand gaven om helemaal los te gaan. Het resultaat mag er wezen; de meiden verschenen als festival queens op Amsterdam Open Air, waar ze de Instagram story van The Color overnamen op live verslag te doen van het festival. Heb jij gekeken?

Before & After: de kleur van Robine

Getting ready

Festival fun

Wil jij ook zo’n coole gepersonaliseerde festival coupe? Neem dan contact op met één van onze salons voor een afspraak. Wees er op tijd bij, want het loopt storm!

 

Beeld: The Color Salons, Robine en Amy