Iris Poldervaart

Alexa Chung is Parisian Chic voor L’Oréal Professionnel

3 januari 2018

Beautynieuws waar we blij van worden: Alexa Chung is het nieuwe gezicht van L’Oréal Professionnel. Dat maakt het merk vandaag via social media bekend. Als woordvoerder voor L’Oréal Professionnel zal het stijlicoon dit jaar in verschillende campagnes te zien zijn.

https://www.instagram.com/p/BdeqAGPh4FE/?taken-by=lorealpro

Britse it girl goes Parisian chic

Alexa Chung mag dan een geboren en getogen Britse zijn, met haar nonchalante en chique stijl belichaamt ze precies het Parisian chic gevoel waar L’Oréal Professionnel voor staat. Het merk is dan ook zéér te spreken over de kersverse samenwerking. Marion Brunet, International General Manager van L’Oréal Professionnel, laat weten:

“We vinden het geweldig om Alexa Chung welkom te heten als L’Oréal Professionnels internationale woordvoerder voor 2018. Alexa Chung belichaamt alle waarden van L’Oréal Professionnel. Ze is een echte trendsetter, altijd op de voorhoede van de laatste trends. Ze heeft een passie voor mode, en gelooft in de toegevoegde waarde van professionele ambacht op haargebied. En haar persoonlijkheid weerspiegelt de L’Oréal Professionnel vrouw: zelfverzekerd, elegant, ongeremd en vrij”.

Het komende jaar zal Alexa het merk vertegenwoordigen tijdens twee belangrijke lanceringen: de Parisian Nudes kleurcollectie, en de long-lasting hair repair lijn van Pro Fiber.

Een match made in hair heaven, denken wij zo. 

Beeld: Pinterest, L’Oréal Professionnel