Iris Poldervaart

HAAR TUTORIAL | Victorian undercut

18 december 2015

In deze tutorial laat The Chair’s Jeffrey je een mega makeover zien: van lange lokken naar een kort kapsel met de trend du moment: een undercut.

Nu ultra korte kapsels en haar in regenboogkleuren niet langer voorbehouden zijn aan een kleine groep trendsetters en dare devils is het tijd om te kijken naar de nieuwe trend in statement hair: de undercut. Waren het vroeger vooral mensen in de punk cultuur die de haren bij hun slapen afschoren, tegenwoordig zijn ook fashionable celebs zoals Rihanna, Ellie Goulding en Demi Lovato niet bang om te experimenteren met kapsels in verschillende lengtes en ook op instagram zien we de undercut staat vaker langskomen, zowel in lang als in kort haar. Durf jij het aan?

The Chair’s make-up professionel Maico Kemper gaf deze look een extra edge met Victoriaans-ogende faux piercings, geïnspireerd op de fall/winter 2015 collectie van Givenchy.

Voor de styling van dit coole kapsel gebruikten we Shu Uemura Detail Master. Deze fixing spray zorgt voor een haar met meer volume een mooie natuurlijke glans.

The Chair undercut tutorial

Beeld: Chris Rudz
Haar: Jeffrey Janssen @ The Chair
Visagie: Maico Kemper @ The Chair
Model: Kim

Categorieën