Iris Poldervaart

FESTIVAL HAIR TUTORIAL | Mini Braid

31 maart 2016

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: vlechten zijn helemaal hot. Al eerder lieten we je zien hoe cool de boxer braid is, maar ook in andere vormen en maten worden vlechten momenteel volop gedragen door celebs, bloggers en andere it girls. Wil jij jezelf ook in dit rijtje scharen? Dat kan gewoon, want in deze tutorial legt The Chair’s Jeffrey je precies uit hoe je zelf een festival worthy mini braid in je haar kunt maken. En ja, meedoen aan deze festival hair trend is echt makkelijker dan je denkt. Watch and learn!

Festival hair trend

Op zoek naar festival hair inspiratie? Zoek niet verder! De vlecht vormt deze zomer de basis voor zo ongeveer elk cool festival kapsel. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit kapsel met haarringetjes? De mini braid is de ultieme manier om mee te doen aan de festival hair trend: subtiel en stijlvol, zonder “kijk mij eens naar een festival gaan” te schreeuwen.

Wat je nodig hebt voor deze look? Simpel: een puntkam, wat speldjes, een elastiekje en een heel klein beetje behendigheid. Daarnaast gebruikten wij voor deze tutorial de nieuwste producten van Original Mineral: de O&M C Paste Pliable Light Weight Fibre en O&M Queenie Firm Hold Spray voor textuur en het O&M Frizzy Logic Shine Serum om het haar een gezonde glans te geven. Wij zijn in ieder geval klaar voor de zomer!

Benieuwd wat het editorial team inspireert? Managing editor Iris vertelt het je in de nieuwste Insider info video.

Voor meer informatie: Original Mineral

The Chair mini braid festival hair

Tekst: Anna van der Griend
Beeld: Michelle Duijn
Haar: Jeffrey Janssen @ The Chair
Make-up: Maico Kemper @ The Chair
Model: Romy

Categorieën