Iris Poldervaart

The Color haar tutorial | volle krullen

29 november 2017

We zien ze steeds meer: krullen in alle vormen en maten. En daar worden we blij van, want als je zo’n indrukwekkende bos haar hebt mag je daar best trots op zijn. In deze tutorial laten we je zien hoe je met behulp van de verzorgings- en stylingproducten uit de Moroccanoil curl collectie het meeste uit jouw krullende haar haalt en zo prachtige, volle krullen creëert.

Goede basis, goed haar

Zoals ook Color Specialist en krul-expert Lara weet: goed haar begint met een goede basis. De beste basis voor mooie krullen? De Moroccanoil Curl Cleansing Conditioner. Dit bijzondere product werkt als een conditioner en een shampoo in één. De conditioner reinigt je haar niet alleen, maar voedt en verzorgt je krullen daarnaast ook. Voor een extra intensieve werking laat je de conditioner 5 minuten inwerken. Het is misschien even wennen, je haar wassen met een een niet-schuimende conditioner, maar zodra je ziet hoeveel goeds het voor je krullen doet ben je helemaal om – beloofd.

Onmisbare essentials

Net zo onmisbaar voor gedefinieerde, pluisvrije krullen: de Moroccanoil Curl Defining Cream. Deze crème versterkt je natuurlijke slag of krul en houdt je haar eindeloos in model. Met de welbekende en immens populaire Moroccanoil Treatment polijst je jouw lokken en geef je ze een waanzinnige glans. Kunnen jouw krullen een extra opfrisser gebruiken? Maak je look dan af met de Moroccanoil Curl Re-energizing Spray. Deze hydraterende spray op basis van voedende arganolie, groene thee en aloë brengt futloze krullen weer helemaal tot leven, ook wanneer je even geen tijd hebt voor een uitgebreide was- en stylingsessie.

Om jou aan je mooiste krullen ooit te helpen, laat Lara het je in deze tutorial ook nog eens stap voor stap zien.

Fan van deze look? Deel jouw eigen luscious curls op social media met de hashtags #TheColorIsYou, #ArganEveryDay en #Moroccanoil!

Beeld: Yuri Tand
Haar: Lara Bosch
Make-up: Fien Lousberg
Model: Sara van Hees
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: Moroccanoil