Iris Poldervaart

The Color Tutorial | Natural Balayage

30 mei 2018

Hoewel een goede heat protection onmisbaar is in de haarverzorgingsroutine van iedereen die wel eens hete stylingtools gebruikt, is het een stap die vaak wordt vergeten. Daar moet verandering in komen, want professionele hittebeschermers houden niet alleen je haar, maar ook je haarkleur langer mooi.  In onze nieuwe tutorial laat Color Specialist Boyd zien hoe hij een natural balayage creëert en op een gezonde manier stylet met behulp van de Moroccanoil Perfect Defense protection spray.

230 graden

Föhnen, krullen, steil maken… Ons haar heeft nogal wat te verduren. Betekent dit dat je voortaan maar gewoon au naturel moet gaan met je haar en alle vormen van styling moet vergeten? Zeker niet. Onlangs lanceerde Moroccanoil de Perfect Defense: een hittebeschermende spray die je voor het stylen aanbrengt op nat of droog haar om je lokken zo te beschermen tegen temperturen tot wel 230 graden Celsius – geloof ons, dat is écht heel heet. Zo kun je eindeloos blijven experimenten met je haarkleur en kapsel, zonder dat je bang hoeft te zijn voor afgebroken plukken en gespleten punten. Klinkt ideaal, lijkt ons zo.

Sun-kissed

Wij vroegen Color Specialist Boyd de proef op de som te nemen en een zelf aan de slag te gaan met de Moroccanoil Perfect Defense. Om het haar van Mara een extra make-over te geven, creëerde hij eerst een subtiele natural balayage. Deze techniek zorgt voor een gezonde sun-kissed glans die perfect past bij de nonchalante zomerse wave die Boyd daarna in het haar zet. Tip: gebruik een beetje Moroccanoil Luminous Hairspray Medium Strength om je golven te fixeren en toch mooi soepel te houden.

Ook een afspraak maken bij Boyd voor een natural balayage of een andere kleur? Vanaf 9 juni staat Boyd in de nieuwste The Color salon aan de Haarlemmerdijk. Je kunt nu alvast een afspraak maken. Stuur een WhatsAppje naar 0611238800.

Beeld: Yuri Tand
Haar: Boyd Heinemann
Make-up: Lydia Thann
Model: Mara van der Blonk
Voice-over: Machteld van der Gaag
Powered by: Moroccanoil

Categorieën