Iris Poldervaart

Vacatures Hairstylist Rotterdam

7 november 2023

Ben jij een gedreven hairstylist met affiniteit met haarkleuren? Dan vind je hieronder al onze openstaande vacatures bij The Color, jouw nieuwe droombaan!

Bij The Color salons vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, en investeren wij in onze werknemers door trainingen en cursussen aan te bieden vanuit onze interne educatie instituut: The Color College.

Wij bieden verschillende doorgroeimogelijkheden zodat jij jouw droom kan waarmaken. Of je nu een toekomst als top stylist voor je ziet, een eigen salon wilt openen, op het podium wilt staan of als educator aan de slag wilt, alles is mogelijk! Samen met jou creëren wij jouw pad.

Naast onze doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een baan met salaris boven kappers CAO en wij werken met een bonus target systeem.

Ben jij een creatief persoon die niets liever doet dan kleuren/knippen en vind je het leuk om deel uit te maken van een team in een energieke omgeving, kijk dan hieronder naar de verschillende vacatures die wij open hebben in de verschillende salons.

Is deze vacature haarstylist helemaal jouw ding? Scroll dan nu snel door naar beneden en vind alle openstaande vacatures

Vacature: Hairstylist/ Color Specialist:

Waar? The Color Hoogstraat (Rotterdam)

  • Je bent minimaal 21 jaar oud.
  • Kennis met het kappersvak: 2 jaar (Vereist)
  • Je bent gedreven, flexibel en hardwerkend.
  • Je hebt (bij voorkeur) al een clientèle in Rotterdam (omgeving)
  • Je hebt aan affiniteit met het kappersvak en specifiek het kleuren van haar.

Wat wij bieden

De kans om deel uit te maken van een jong en dynamisch team, met een creatieve en informele werksfeer. The Color is een snelgroeiend beauty bedrijf dat enorme kansen biedt voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

  • Een salaris met vakantiegeld, boven kappers CAO. Bonus boven op je salaris bij het behalen van targets. Daarnaast bouw je pensioen op.
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden middels een carrière pad
  • Een leuke baan in een succesvolle en creatieve organisatie;
  • Een leuke werkomgeving. We werken hard maar nemen ook tijd voor gezelligheid en het vieren van successen;
  • Educatie bij The Color College; trainingen en cursussen

Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en waar jouw ambitie ligt. Stuur ons een bericht en wie weet zit je binnen ‘no-time’ bij ons aan tafel. Mail naar Davy@thecolor.nl of neem eenvoudig contact op en bel op +31641615565

Bij The Color Salons werken wij met merken als Matrix, L’Oreal Pro , Z.one en Redken

Liever werken bij éen van onze salons waar momenteel geen plek is?  Stuur snel een e-mail met jouw motivatie, portret en C.V. naar onderstaande contact personen en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek.

The Color van Woustraat:                                         floor@thecolor.nl

The Color Hoogstraat (Rotterdam):                    davy@thecolor.nl

The Color Haarlemmerdijk:                                     floor@thecolor.nl

The Color Bilderdijk:                                                 arnolda@thecolor.nl

The Color Maastricht: Ayleen@thecolor.nl

The Color Koninginneweg: Dani@thecolor.nl

Categorieën