Esmee Ames

The Color Koninginneweg nieuw in Oud -Zuid. Dani: ‘’Ik kan het bijna niet geloven.”

29 maart 2022

The Color Koninginneweg is een feit! Wij zijn ongelofelijk blij en trots dat we jullie mogen vertellen dat The Color een nieuwe salon heeft geopend in Amsterdam. Deze salon is gevestigd in het prachtige Oud-Zuid: The Color Koninginneweg 224. Ook dit authentieke stukje Amsterdam is nu helemaal klaar voor alle haarkleuren en technieken van The Color.

Team Oud-Zuid

The Color Oud-Zuid wordt gerund door onze franchise partner Dani ondersteund door zijn partner Jeroen. Dani was eerder al werkzaam bij The Color van Wou in Amsterdam, waar hij het afgelopen jaar al vele klanten voorzag van prachtige haarkleuren. Samen met Color Specialist Ivo en Junior Color Specialit Camilla vormen zij het nieuwe team in Oud-Zuid.

Dani, wat betekend de opening van jouw eerste eigen salon voor jou?

‘’Nu dat de nieuwe salon in Oud-Zuid open is voel ik me opgelucht en ongelofelijk blij. Ik zit al 16 jaar in het kappersvak en de kans die ik heb gekregen om mijn eigen salon te openen geeft me een volwassen gevoel. Hier heb ik ontzettend hard voor gewerkt. Ik krijg hier de ruimte om te focussen op mijn liefde voor haarkleuren. Ik heb mijn werk en creativiteit kunnen uiten in veel verschillende landen zoals Argentinië, Spanje en natuurlijk Nederland. Het werken met zoveel verschillende culturen heeft mij heel erg veel goeds gedaan. Het geeft me een fantastisch gevoel om een salon eigenaar te zijn, ik heb de juiste combinatie gevonden. Mijn liefde voor haar kleuren en het runnen van mijn eigen salon. Kleuren is echt mijn passie en bij The Color heb ik echt de plek gevonden waar ik helemaal los kan gaan. Ik heet iedereen graag van harte welkom in mijn nieuwe vestiging aan de Koninginneweg in Amsterdam.’’

Boek nu jouw afspraak voor Oud-Zuid

Boek nu snel je afspraak in de salon in Oud Zuid! Maak gebruik van onze Whatsapp service via dit nummer: +31615694159

of bel ons op  020-7779458.

Mailen kan natuurlijk ook: koninginneweg@thecolor.nl

Categorieën