Esmee Ames

Kapper in Amsterdam

2 november 2021

Zoek jij een goede kapper in Amsterdam? Die precies weet wat jij wilt, de tijd voor jou neemt en gebruik maakt van de beste producten? Dan hebben we nieuws, bij één van onze The Color salons zit jij aan het goede adres.

De juiste kapper vinden die jou haar perfect zal knippen en kleuren is voor iedereen persoonlijk. Ons team met Color Specialisten zijn erop getraind om op een professionele manier te kijken naar welke look het mooiste bij jouw vorm gezicht past. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste haartrend, haarkleur trends en door hun jaren ervaring in de kappersbranche, kunnen ze advies geven op niet alleen knippen maar ook het kleuren van jou haar.

Tijdens jouw afspraak in één van onze salons in Amsterdam beginnen we eerst met het bespreken van jou wensen, en kijkt de kapper of dit mogelijk is. Bijvoorbeeld met de staat van je haar. Je haar zal geknipt worden, en na jouw haircut-behandeling zorgen we er altijd voor dat je gestijlt de deur uitloopt, door je haar te drogen en stijlen met daarvoor best uitgekozen producten voor jouw haartype.

De verschillende salons:

The Color van Wou (De Pijp): van Woustraat 121, 1074 AH Amsterdam:

The Color Bilderdijk (Oud-West): Bilderdijkstraat 207, 1053 KT Amsterdam:

The Color Haarlemmerdijk (Jordaan): Haarlemmerdijk 94, 1013 JG Amsterdam:

Wist jij dat we er in Amsterdam nog één The Color Salon bij krijgen? Houdt onze Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe The Color salon in Amsterdam.

Heb jij een haarkleur of kapsel in je hoofd, maar weet je niet zeker of dit je zal staan? Maak een vrijblijvend consultafspraak bij ons, en wij kunnen jouw advies geven.

Weet jij juist niet wat je wilt of wat voor jou werkt, maar ben je wel klaar met je huidige kapsel? Bekijk hier onze Instagram, en raak geïnspireerd door de creaties van onze Colorists uit de verschillende salons.

Openingstijden salons in Amsterdam

Dinsdag10:00–19:00
Woensdag10:00–19:00
Donderdag10:00–20:00
Vrijdag10:00–20:00
Zaterdag10:00–18:00
ZondagGesloten
MaandagGesloten

Categorieën