Iris Poldervaart

Samenwerking influencer

9 september 2022

Jij bent influencer en wilt graag een nieuwe haarkleur. Sta je open voor een samenwerking? Dan ben jij bij The Color aan het juiste adres. Wij hebben The Color Salon locaties in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht en hebben verschillende mogelijkheden om samen te werken.

samenwerking influencer The Color

The Color staat bekend om haar expertise op haarkleur gebied. Of je nu gaat voor highlights, balayage of een fashion look, denk aan bijvoorbeeld pink of pastel tinten, wij kunnen je helpen. Voor elke samenwerking starten wij eerst met een vrijblijvend consult, wij luisteren graag eerst naar jouw wensen voordat er een tailor-made plan komt.

Of je nu een samenwerking zoekt voor één keer of liever een samenwerking aangaat voor een langer termijn, beide opties zijn mogelijk bij The Color. Wij streven ernaar een authentieke community op te bouwen van influencers / content makers die gepassioneerd zijn over ons merk.

Wil jij meer weten? Stuur een mail naar: iris@thecolor.nl en vraag naar meer informatie en de mogelijkheden.

Ook op gebied van educatie staan wij altijd open voor samenwerkingen. Altijd al Colorist willen worden en wil je weten wat er mogelijk is om samen te werken met The Color College? Mail college@thecolor.nl

Categorieën