Iris Poldervaart

Modellen gezocht

12 april 2023

Ben jij niet bang voor een camera en wil jij een nieuwe haarkleur?  Meld je dan aan en wie weet ben jij ons volgende model. Naast de haarkleur kunnen wij je ook knippen, maar dat is geen must.

Hoe werkt het?

Elke week zoeken wij modellen om op beeld een nieuwe haarkleur te geven. Jij komt, net als in de salon, met inspiratie foto’s en een idee welke haarkleur jij wilt.

Dit kan zijn een balayage, highlights, moneypiece, faceframing, koper, brunette, of pastelkleuren etc etc. Welke haarkleur dan ook onze Creative Team members zorgen ervoor dat jouw nieuwe haarkleur je nog mooier en sterker maakt. Ons Creative Team bestaat uit een groep Coloristen met jarenlange ervaring, dus je bent in goede handen.

Eisen?

Je bent op je gemak voor een camera en je bent minimaal 18 jaar. Wij hebben geen eisen wat betreft lengte of uiterlijk. Iedereen kan en mag zich aanmelden. Je woont of werkt in Amsterdam of vind het goed om, op eigen kosten, naar Amsterdam toe te komen.


Wat bieden wij?

De haarkleur en knipbeurt zijn uiteraard voor ons, er zijn voor jou geen kosten aan verbonden.Een leuke dag met een fijn team.

Wanneer?

De meeste draaidagen zijn op een maandag. We starten altijd rond 9:00 en zijn uiterlijk om 17:00 klaar. Alle draaidagen vinden plaats in Amsterdam.

Hoe meld ik mij aan?

Stuur een email naar emily@thecolor.nl met de volgende informatie; Jouw volledige naam en leeftijd, haar conditioner (dik, krullend etc) daarbij stuur je foto’s (zonder filter) van je wens qua haarkleur/cut. Daarbij ontvangen we ook graag een link naar één van jouw social media accounts.

Categorieën