Iris Poldervaart

Kappersopleiding: Word Hair Colorist

29 oktober 2021

The Color lanceert een nieuwe dag/avond kappersopleiding, met focus op haarkleuren, aan vanuit hun interne educatie instituut: The Color College

Lijkt het werken in de salon of het beroep Colorist jou interessant? Dan kan je je nu aanmelden voor een opleiding tot Hair Colorist en wie weet ontvang jij binnenkort je diploma en kun je aan de slag!

Onze unieke kappersopleiding biedt jou de mogelijkheid om lessen te volgen die andere opleidingen jou momenteel niet zullen aanbieden, deze lessen sluiten naadloos aan tot het beroep ‘Colorist’.

Een ‘Colorist’ in het kappersvak betekent iemand die op zelfstandige basis het haar van de klant kan kleuren en op de hoogte is van de nieuwste haarkleurtechnieken. Momenteel is er nog op geen kappersopleiding waar je een erkend diploma krijgt voor Hair Colorist, en is The Color de eerste opleiding in Nederland die van start zal gaan met het bieden van trainingen en persoonlijke begeleiding in de opleiding tot compleet erkend ‘Hair Colorist’.

Het is ook mogelijk om een opleiding te volgen voor ‘kapper’. Zo kan je naast je opleiding tot Hair Colorist de juiste vakken volgen om je verder te ontwikkelen als kapper en ben je klaar om alle klanten in de kapsalon te helpen.

Voor wie?

The Color Word Hair Colorist opleiding is geschikt voor iedereen die geen tot weinig ervaring heeft in het kappersvak of als Hair Colorist. De opleiding leent zich voor jonge studenten maar ook zeker voor ervaren dames/heren met een achtergrond in een andere branche die zich graag willen laten omscholen. Ook sluit de opleiding goed aan bij de wat meer ervaren kapper die zich wilt specialiseren/onderscheiden in haarkleuren en technieken.

We bieden de opleiding in het Engels en Nederlands aan.

Start data en locatie

De opleiding gaat in januari 2022 van start in onze gloednieuwe The Color Color op de James Whattstraat 77. Onze academy is op 1 minuut loopafstand van het Amstel Sation.

The Color College biedt de mogelijkheid om een dag opleiding, 2 dagen per week in 12 weken af te ronden of als avond opleiding van 40 weken. Ga voor alle start data naar: thecolor.nl/college

Vrijblijvend Consult

Wil je meer informatie over de opleiding, of weten hoe jij een toekomst als Hair Colorist kunt opbouwen?  Vraag nu een vrijblijvend consult aan met één van onze educators via een livestream of op locatie. Mail: college@thecolor.nl

Bekijk hier alle kosten en wanneer we met de opleiding gaan starten. (het is ook mogelijk om in termijnen te betalen)

Categorieën