Iris Poldervaart

Kappersopleiding: Word Hair Colorist

15 september 2022

The Color lanceert een nieuwe kappersopleiding, met focus op haarkleuren, vanuit ons interne educatie instituut: The Color College.  Geschikt voor iedereen met weinig tot geen ervaring met het kappersvak.

Lijkt het creatief werken in een salon of het beroep Hair Colorist jou interessant? Dan kan je je nu aanmelden voor een opleiding tot Hair Colorist en wie weet ontvang jij binnenkort jouw certificaat en kun je aan de slag!

Wij leren jou binnen 24 weken de basis als hair Colorist. Je volgt 1 dag in de week les bij onze Color College en krijgt les van zeer ervaren educators. Na het afronden van de opleiding kan jij direct aan de slag en omzet maken!

Onze unieke kappersopleiding biedt jou de mogelijkheid om lessen te volgen die andere opleidingen jou momenteel niet zullen aanbieden, deze lessen sluiten naadloos aan tot het beroep ‘Colorist’.

Een ‘Colorist’ in het kappersvak betekent iemand die op zelfstandige basis het haar van de klant kan kleuren en op de hoogte is van de nieuwste haarkleurtechnieken. Momenteel is er nog op geen kappersopleiding waar je een erkend diploma krijgt voor Hair Colorist, en is The Color de eerste opleiding in Nederland die van start zal gaan met het bieden van trainingen en persoonlijke begeleiding in de opleiding tot compleet ‘Hair Colorist’.

Voor wie?

The Color Word Hair Colorist opleiding is geschikt voor iedereen die geen tot weinig ervaring heeft in het kappersvak of als Hair Colorist. De opleiding leent zich voor jonge studenten maar ook zeker voor ervaren dames/heren met een achtergrond in een andere branche die zich graag willen laten omscholen. Ook sluit de opleiding goed aan bij de wat meer ervaren kapper die zich wilt specialiseren/onderscheiden in haarkleuren en technieken.

We bieden de opleiding in het Engels en Nederlands aan.

Start data en locatie

De opleiding wordt gegeven in onze gloednieuwe academy The Color College, Joop Geesinkweg 801. Check onze website om de nieuwe start data te bekijken.

The Color College, 200m2 educatie ruimte
Wij hebben plek voor maximaal 14 cursisten

Vrijblijvend Consult

Wil je meer informatie over de opleiding, of weten hoe jij een toekomst als Hair Colorist kunt opbouwen?  Vraag nu een vrijblijvend consult aan met één van onze educators via een livestream of op locatie. Mail: college@thecolor.nl

Categorieën