Esmee Ames

Kapper in Rotterdam

2 november 2021

Zoek jij een goede kapper, salon of kapsalon in Rotterdam? Zoek dan niet langer, je kunt terrecht bij The Color Rotterdam voor verschillende haarkleur behandelingen.

The Color Salon in Rotterdam biedt haarkleurbehandelingen met de technieken zoals; highlights, balayage of colormelt. Niet alleen het kleuren van het haar is in The Color Rotterdam van kwaliteit. Het knippen van het haar doen onze Color Specilisten op hoog niveau. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, laatste haarkleurtrends en werken met producten van hoog kwaliteit zoals oa.; Milkshake van Z.One.

De jarenlange ervaring die onze Color Specialisten hebben, maakt dat ze jouw favoriete haarkleur er zo natuurlijk mogelijk uit kunnen laten zien, en ze jou advies en aandacht kunnen geven die jij verdient. Ze zullen bijvoorbeeld kijken naar welk kapsel of haarkleur jij graag zou willen hebben, en of dit past en kunnen jouw informatie verlenen over de verzorging en styling ervan.

Heb jij een haarkleur of kapsel in je hoofd, maar weet je niet zeker of dit je zal staan? Maak een vrijblijvend consultafspraak bij ons, en wij kunnen jouw advies geven.

Weet jij juist niet wat je wilt of wat voor jou werkt, maar ben je wel klaar met je huidige kapsel? Bekijk hier onze Instagram, en raak geïnspireerd door de creaties van onze Colorists uit de verschillende salons.

Openingstijden:

Dinsdag 10:00–18:00
Woensdag 10:00–21:00
Donderdag 10:00–21:00
Vrijdag 10:00–21:00
Zaterdag 09:00–17:00
Zondag Gesloten
Maandag Gesloten

Neem contact op of maak een afspraak bij The Color Rotterdam via onze WhatsApp service: +31641615565

Adres : Hoogstraat 26a
3011 PP Rotterdam
Telefoonnummer: 010-2653007
Email: hoogstraat@thecolor.nl

Of kijk online via onze website als je meer informatie wilt over The Color Salons of één van onze andere vestigingen.

Categorieën