Esmee Ames

The Queen’s Gambit Rood

9 februari 2021

‘The Queen’s of Gambit rood’ komt uit de Netflix Serie ‘The Queen’s Gambit’ waarin ‘Vera Menchik’ als ‘Beth Harmon’ een schaakwonder in eind jaren vijftig, begin jaren zestig speelt. Ondanks haar succes worstelt ze met emotionele kwesties en een drugs- en alcoholverslaving. In de serie zie je hoe Beth Harmon verandert naar een mooie elegante vrouw, en een nieuwe haartrend creëerde met een zijdelings gescheiden rood gekleurde, licht koperen getinte boblijn. AND WE LOVE IT!

Voor brunettes als zowel blondines is het mogelijk om naar deze haarkleur te veranderen. Wel is het zo dat rood het pigment is waar de meeste kleurdelen inzitten. Het kan snel vervagen of dof worden, maar als de rode kleur er is, verdwijnt het moeilijk uit het haar. Het is daarom belangrijk dat je je laat adviseren door een Color specialist die jou kan vertellen of deze kleur goed bij je past.

Mocht je na de rode kleur liever gaan voor een lichtere kleur houdt er dan rekening mee dat je het waarschijnlijk zult moeten ontkleuren zodat het niet gelig of oranje uitpakt. Het is daarom belangrijk om het verven van je haar te laten doen door een professional. Onze Color specialisten bereiden jouw gewenste kleur Tailormade voor.

We gaan de ‘Queen’s of Gambit rood’ trend steeds meer zien, en zal vooral mooi staan bij mensen met een lichte huid en grijze/groene ogen.

Nazorg

Hoe elegant, authentiek en sexy een roodkleurig kapsel ook is, vraagt het wel om veel verzorging. De kleur wordt snel dof of kan vervagen. Om alles uit je rode kleur te halen, kies je voor een shampoo, conditioner of haarmasker van hoog kwaliteit wat roodpigment bevat. Hierdoor blijft je haar stralend en verzorgend.

Kan jij net zoals Emma Stone, Amy Adams, Rihanna, Christina Hendricks en vele andere sterren ook niet wachten om je haar rood te kleuren? Maak een afspraak bij The Color via Whatsapp!

Mocht je nog niet zeker zijn of deze rode kleur jou staat, ben je altijd welkom voor een vrijblijvend adviesafspraak. Onze Color Specialisten zijn namelijk getraind om advies te geven over welke kleur het beste bij je past.

Categorieën