Iris Poldervaart

Blush pink haarkleur inspiratie, die wil je hebben!

30 oktober 2017

De blush pink haarkleur trend – tja, ook daar kun je niet meer omheen. Het begon allemaal met de trend rose gold, een aantal jaar terug. Blush pink lijkt inderdaad veel op rose gold maar is veel minder warm, er zit namelijk geen gouden gloed in. Deze kleur is heel mooi te dragen met een natuurlijke uitgroei. Let wel op dat de meesten van ons het haar eerst zullen moeten laten ontkleuren, aangezien deze kleur is alleen goed te zien is op zeer licht haar.

Nu begrijp jij natuurlijk ook dat je een kleur zoals Blush Pink niet zomaar krijgt. Daarnaast is goed onderhoud essentieel om de kleur zo lang mogelijk mooi te houden. Om je hiermee te helpen zetten wij een paar do’s and dont’s van onze Color Specialists voor je op een rij!

Blush pink haarkleur made by The Color_1

DOEN!
  1. Laat deze kleur altijd maken door een Color Specialist; je wilt tenslotte geen oranje haar!
  2. Bezoek je Color specialist eens per 4 tot 6 weken voor een opfrisbeurt.
  3. Zorg voor een goed kleurmasker voor een wekelijkse freshen up! Hierdoor heb je veel langer plezier van je roze kleur!
NIET DOEN!
  1. Was je haar niet binnen de eerste 48 uur na je bezoek aan je Color Specialist
  2. Gebruik één week voor je bleach sessie geen zilvershampoo of kleurmaskers. De kleurpigmenten in deze producten maken het tonen van het haar moeilijker voor de colorist.
Hier onze inspiratie voor de Blush Pink haarkleur trend!

Beeld: Pinterest