Kim Sandee

Snowbunny Blonde; de nieuwste blondtrend

28 januari 2019

Slecht 2% van de wereldbevolking is van nature blond. Maar blondines zijn overal ter wereld te vinden en dat vinden wij absoluut niet gek. Blond is fantastisch! Er zijn eindeloze variaties mogelijk met deze populaire haarkleur. De nieuwste blondvariant gaat ondanks de winterse naam in het voorjaar van 2019 helemaal hot worden; ben jij ready voor Snowbunny Blonde

Blond, blonder, blondst  

Scandinavisch blond doet het al een tijdje goed, maar anno 2019 gaat de ijsblonde look plaatsmaken voor een iets zachtere platinaversie. Een romige, heldere en natuurlijke kleur. Vooral dat laatste staat centraal bij snowbunny blonde. De kunst is om het zo te verven dat het er supernatural uitziet. Dus een beetje uitgroei is helemaal oke!

Snowbunny Blonde, je krijgt er geen spijt van

Wie niet tot de 2% blondines hoort, maar toch naar platina wil, moet met een paar dingen rekening houden. Je haar blonderen is niet niks!

  • Ga niet zelf stunten met blondering! Wanneer je niet over de juiste kennis beschikt ga je nooit het juiste resultaat bereiken en kan dit schadelijk zijn voor je haar. Laat je haar altijd blonderen door een professional! Die weet precies wat wel en niet mogelijk is en gebruikt producten die jouw haar zo min mogelijk beschadigen.
  • Gebruikt jouw kapper geen toner? Denk dan twee keer na of je daar wel aan het juiste adres bent. Met blonderen creëer je als het ware de kleurplaat, het lichte canvas, en met de toner kan je het inkleuren. Daarmee kan je juist een koele of warme tint realiseren. Zonder toner blijft je blonde kleur geel en daar wordt niemand blij van.
  • Neem de tijd! Deze look creëren zal namelijk wat uurtjes in beslag nemen. Dus zorg dat je om de kappersafspraak heen niet te veel gepland hebt staan. Zo kunnen de specialisten rustig de tijd voor je nemen zodat jij met het mooiste resultaat de deur uit stapt.
  • Verzorging, verzorging en nog een verzorging! Wanneer je haar niet van nature blond is, moet je er extra lief voor zijn. Was het met een verzorgende shampoo, conditioner en gebruik ook het liefst wekelijks een masker.
  • Is je blonde kleur weer wat warmer geworden? Dat kan. Een toner vervaagt langzaam uit je haar en daardoor loopt je kleur soms wat warm (gelig) terug. Je kan dit thuis makkelijk verhelpen door af en toe met een paarsgekleurde zilvershampoo te wassen, zoals Milkshake Silver Shine. Ook kan je altijd bij jouw kapper opnieuw je haar laten tonen zonder het weer volledig te blonderen.

Ben jij benieuwd of snowbunny blonde jouw kleur is? The Color geeft jou graag een vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Maak gauw via Whatsapp een afspraak bij een van de Color Specialisten.

Categorieën