Kim Sandee

Living Coral: dé kleurtrend van 2019!

15 januari 2019

Wie aan koraal denkt, denkt al snel aan een magisch gekleurde oceaanbodem. Maar als we Pantone Color Institute mogen geloven gaat 2019 daar verandering in brengen. Het stralende diepzee koraal komt boven water en zal beauty- en fashionland gaan veroveren onder de noemer ‘Living Coral’. Een oogverblindende kleur waar je dit jaar niet meer omheen kan; meubels, behang, accessoires, kleding én zelfs in je haar! We zijn razend enthousiast…

Living Coral

Met deze fijne mix tussen roze en zacht oranje zullen jouw lokken stralen als nooit tevoren. De kleur is levendig, helder en opvallend, maar niet schreeuwend. Zowel superstoer, als megaschattig. Ofwel, een kleur voor iedereen! Heb je een lichte of juist een donkere huid? Geen probleem, ieder huidtype kan wegkomen met deze kleur. Living Coral is dus de perfecte keuze voor iedereen die een stapje buiten zijn/haar comfortzone durft te zetten.

Ik wil dit! Maar hoe?

Ben jij er klaar voor om je haar om te toveren in een bij jou passende koraaltint? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

  1. Hoe lichter je haar, hoe beter de kleur zichtbaar wordt. Ben jij gezegend met witblonde lokken? Dan kun je makkelijk variëren tussen zacht of fel koraal.
  2. Heb je donker haar? Dan is het nodig om het haar het haar eerst op te lichten. Je kan het gehele haar bleachen, maar living coral kun je ook perfect toepassen in balayagevorm. Alles is mogelijk, maar in alle gevallen is het belangrijk dat je dit door een professional laat doen! Dit soort kleuren maken vergt kennis en zijn vrijwel onmogelijk te realiseren uit een pakje.

Je kleur onderhouden

Wanneer je helemaal on trend bent met Instagramwaardige Coral lokken, wil je dit natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Dat vraagt om aardig wat discipline! Zoals de meeste ‘fantasiekleuren’, is Living Coral niet lang houdbaar en vervaagt deze snel uit je haar.  Hoe gezonder je haar, hoe langer je plezier hebt van je kleur. Het is dus belangrijk om je haar goed te verzorgen met een kleurveilige- en verzorgende shampoo en conditioner zoals de Biolage R.A.W. Color Care lijn. Daarnaast kan je met een op maat gemaakt masker met #SoColor Cult, de nieuwste kleurlijn van Matrix, je kleur eenvoudig thuis opfrissen.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Maak dan snel een afspraak via Whatsapp met een van onze Color Specialisten voor de hotste kleur van 2019!

Categorieën