Kim Sandee

Go Get Inspired: Soft Blue

4 april 2019

Sinds ‘A Star is Born’ op het witte doek verscheen, zwijmelen we allemaal weg bij het heerlijke filmkoppel Lady Gaga en Bradley Cooper en hun prachtige vertolkingen van ‘Shallow’. Maar waar ons hartje stiekem nog sneller van gaat kloppen is de haarlook waarmee Lady Gaga afgelopen januari op de rode loper van de Golden Globes verscheen; Soft Blue. Ben jij ook verliefd op deze nieuwste haartrend?

Gimme that!

Soft Blue is de nieuwste trend op haarkleurgebied. Overweeg jij ook om voor blauwe lokken te gaan? Dan zijn er wel wat dingen die je moet weten. Voor de perfecte Soft Blue kleur is een witte ondergrond een vereiste. Weet je nog van vroeger tijdens het knutselen? Als je blauwe verf met geel mengt heb je, juist ja, groen… Wanneer je haar dus een te warme ondergrond heeft, zal je nooit een mooie blauwe kleur krijgen. Laat je dan ook altijd adviseren door een professional hoe jij het beste de Soft Blue haarkleur kan bereiken!

Waar je ook rekening mee moet houden: Soft Blue blijft helaas net als andere pastelkleuren niet lang in je haar zitten. Wil je je kleur lang mooi houden, dan kun je het beste met regelmaat een afspraakje maken bij de kapper voor een snelle touch-up behandeling. De kleur thuis bijhouden doe je met een blauw masker, zoals bijvoorbeeld Matrix Total Results Brass Off Mask.

Categorieën