Iris Poldervaart

Glitter pits: de nieuwste bizarre insta-trend

15 december 2015

Lieten we je laatst al kennis maken met de internet hype die ‘glitter beards’ heet, deze keer zijn de vrouwen aan de beurt, met een wel héél aparte look: glitter pits. Inderdaad, you read that right: glitter oksels…

Als het aan de gebruikers van de instagram hashtag #GlitterPits ligt, zijn jouw oksels deze feestdagen jouw beste accessoire en laat je ze shinen met glitter in alle kleuren van de regenboog. Ligt jouw mouwloze jurkje al klaar?

Deze trend komt natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen: steeds meer vrouwen, waaronder celebs als MadonnaMiley Cyrus en Jemima Kirke, maken een statement door hun okselhaar te laten staan om zo het taboe rond lichaamshaar bij vrouwen te doorbreken. Met glitter pits willen vrouwen op social media laten zien dat er niks mis is met okselhaar bij vrouwen, en dat het zelfs mooi kan zijn. Of ze daarin slagen, mag iedereen natuurlijk voor zich bepalen. Wat je er ook van vindt, spraakmakend is het in ieder geval wel.  

Wat denk jij? Sterk statement, perfecte party-look of volslagen idioot?

Psst, mocht je deze trend nou wél helemaal geweldig vinden, dan creëer je deze look super makkelijk met Major Moonshine glitter haargel. Hier doen wij het alvast even voor. Op hoofdhaar, dat dan weer wel.

Tekst: Anna van der Griend

Categorieën