Iris Poldervaart

Weekday capsule collectie: all you need is love and jeans

31 juli 2017

Geen item is zo tijdloos en veelzijdig als jeans. Wat je stijl ook is en met welke haarkleur of kapsel je hem ook combineert, de spijkerbroek kan zo ongeveer altijd. We worden dan ook enorm enthousiast van de nieuwe najaarscollectie van Weekday Jeans en al helemaal van de bijbehorende Weekday capsule collectie.

Vintage feel

Dit najaar brengt het Zweedse kledingmerk Weekday ons namelijk ontzettend coole spijkerbroeken en denim jacks met vintage, ‘gedragen’ zwarte en blauwe wassingen, maar ook in een lichte zandkleur. Inderdaad, erg jaren ‘90. Perfect voor alle nostalgische modeliefhebbers onder ons.

Uni jeans

Minstens net zo cool is het nieuwe jeans model dat Weekday dit seizoen uitbrengt. De LINE is een rechte spijkerbroek die zowel oversized als aansluitend gedragen kan worden. Het bijzondere aan de LINE is dat ‘ie helemaal unisex is. Een fijne trend die we tegenwoordig steeds meer zien en die wat ons betreft nog wel even door mag zetten.

Love is the message

Naast spijkerbroeken en -jassen komt Weekday dit najaar ook met een capsule collectie bestaande uit 6 t-shirts en 5 hoodies. Allemaal met een duidelijke boodschap die helemaal draait om liefde. In een tijd van wereldwijde politieke en sociale onrust vindt Weekday het extra belangrijk een positief signaal af te geven. Dat doet de winkelketen met deze Love Collection. Op de shirts en hoodies staan teksten als ‘love is the opposite of fear’, ‘make love’, ‘no ordinary love’, ‘true romancer’, en – onze persoonlijke favoriet – ‘make love great again’.

Duurzame liefde

Nog een positieve noot: alle Weekday 5 pocket jeans, denim jacks en de t-shirts en hoodies uit de capsule collectie zijn gemaakt van duurzame materialen.

De Weekday Jeans collectie en de capsule collectie zijn vanaf 24 augustus verkrijgbaar bij Weekday en via weekday.comWelke items uit de Weekday capsule collectie staan er op jouw verlanglijstje?

 

Beeld: Weekday

 

Categorieën