Iris Poldervaart

Lincherie lanceert Styling Center in de negen straatjes

22 oktober 2016

Afgelopen week ontvingen wij een uitnodiging om zelf een 3D styling sessie te ervaren in de luxe lingeriespeciaalzaak Lincherie Styling Center in de Huidenstraat 28, in de negen straatjes te Amterdam (één van onze favoriete spots).

In deze revolutionaire winkelformule combineren ze on- en offline shoppen met elkaar. Wat dat betreft liggen Lincherie & The Chair compleet op één lijn!  Na een persoonlijke en uitgebreide styling sessie, waarbij gebruik gemaakt wordt van een 3D scanspiegel (vergeet het ongemakkelijke moment met meetlint en de verkoopster bij jou in het pashokje) is het volledige assortiment online verkrijgbaar. Er wordt na de styling sessie gebruik gemaakt van een tablet waar je na het passen een account kunt aanmaken, jouw persoonlijke gegevens worden ingevoerd en je voorkeuren geselecteerd. Hoe handig voor een volgende sessie, of als je een mooi aansluitende set graag nog een keer wilt bestellen!

De 3D scanspiegel maakt in minder dan 1 minuut 140 metingen van het bovenlichaam, die vervolgens omgezet worden in de BH-maat van de klant. Op basis van deze meting en jouw persoonlijke behoefte en voorkeuren stelt de Lincherie stylist een selectie voor om te passen. Bij mij werd direct het merk Marie Jo geadviseert, waarbij de styliste mij een selectie bracht die perfect aansloot op mijn voorkeuren. Na een styling sessie besloot ik te gaan voor de Marie Jo L’Aventure INGO triangle set in Light tan (zie beeld cover).

Wil jij zelf ook zo’n styling sessie ervaren, dat kan het Lincherie Styling Center is de hele week open!

I promise, you’ll love it!

Categorieën