Floor Gijsbertse

Deze 5 jonge merken zijn absoluut de moeite waard

16 oktober 2018

Van hippe stijlvogels tot doorgewinterde smaakmakers. Deze vijf piepjonge (mode)merken hebben inmiddels al een flinke Insta-fanbase opgebouwd. En wij snappen wel waarom. We stellen ze aan je voor.

Hosbjerg

Wie?
Het tweekoppie duo Sofie Ken en Camilla Hosbjerg hebben het Deense label Hosbjerg uit de grond getrokken. Dit eigentijdse modelabel is niet vies van een kleurtje, een vrolijke print of opvallende materialen zoals organza en verschillende kleuren leer. Alle items uit de collectie hebben een kleine knipoog naar sportswear. Dus reken maar van yes dat deze kledingstukken comfortabel zitten.

Website?
www.hosbjerg.com

Alfeya Valrina

Wie?
Hoe kleiner hoe beter. Als het aan tassenland ligt zeulen we ons geen breuk meer met grote hutkoffers en dito totes. Een kleine tas is het it-model. Daar springt het jonge modelabel Alfeya Valrina handig op in. Dit label heeft een collectie ieniemienie en mini-tassen in ongeveer alle kleuren. Van kittig lakleer tot mooi suède; de keuze is reuze. Nog fijner: de tassen zijn alles behalve peperduur. Mocht je ook bijpassend kleurrijk schoeisel willen scoren? Dat verkoopt het label ook.

Website?
www.alfeyvalrina.com

Beige

Wie?
Het Deense modelabel BEIGE heeft één modemissie: zijden blouses beschikbaar maken voor iedereen. Het label heeft dan ook een flinke rits aan zijden blouses in alle kleuren en prints in de digitale schappen. Van de mooiste pastelkleuren tot een streep of luipaardprint. Elke blouse komt in twee maatsoorten en heeft een unieke broderie onderaan de linkermouw. En jawel, de blouses zijn betaalbaar!

Website?
www.beige.com

Golia

https://www.instagram.com/p/BmwIF2Bnrwo/?taken-by=goliajewelry

Wie?
Dit piepjonge Amsterdamse sieradenlabel is voor elke ekster een ware schatkamer. Want het label verkoopt de mooiste kettingen en armbandjes in 18krt gold plating. Van kettinkjes met dolfijnen bedels (hello nineties!) tot aan mooie klassieke Mariabedeltjes. Aangezien alle sieraden in de webshop gold plated zijn, betaal je er niet de hoofdprijs voor. En da’s fijn. Tip: doe ze af met douchen dan gaan ze nóg langer mee.

Website?
www.goliajewelry.com

Maison Cléo

Wie?
De Franse Cléo en maar moeder Marie hebben een gigantische voorliefde voor mode. Cléo in de mode-industrie met jonge designers en haar moeder is een professionele naaister. Ze besloten hun krachten te bundelen: Maison Cléo was geboren. Het mooie aan de webshop is dat moeder en dochter samen alle items ontwerpen met een typische vleug Franse je-ne-sais-quoi. De webshop is slechts één dag in de week open – op woensdag – om overconsumptie tegen te gaan. Slimme Fransen!

Website?
www.maisoncleo.com

Categorieën