Iris Poldervaart

AUrate New York lanceert uitleen-box voor fine jewelry

11 juli 2018

Mocht je nog nooit gehoord hebben van AUrate New York, dan is dit zeker de laatste keer. AUrate New York is in 2014 opgericht door de Nederlandse Sophie Kahn en haar studiegenoot en vriendin Bouchra Ezzahraoui. Beiden studeerden financiën aan de Princeton University in New York. Na een fashion droombaan bij Marc Jacobs volgde Sophie Kahn haar ondernemersbloed. Sophie groeide grotendeels op in Laren en Amsterdam. Nu dragen beroemdheden als Meghan Markle, echtgenote van de Britse prins Harry, Victoria’s Secret model Imaan Hammam, topmodel Heidi Klum, Kendall Jenner en Doutzen haar zelfontworpen gouden sieraden.

AUrate New York box

Het merk biedt sieraden zonder concessies. Hoogwaardige in New York gemaakte moderne sieraden. En nu komt het juwelenmerk  als eerste in de wereld een uitleenmodel voor juwelen. O my, dat klinkt toch fantastisch! Met de Curate by AUrate Box krijgt je een doos met een aantal gouden juwelen opgestuurd om thuis in alle rust een keuze te maken. Vooraf betalen is niet nodig.

Het werkt simpel je beantwoordt een aantal eenvoudige vragen over stijl, smaak en budget. Met de algoritmen die AUrate New York heeft gecreëerd uit de data van zijn klanten, komen stijlaanbevelingen. Een persoonlijke stylist stelt daarop een box samen van vijf handgemaakte sieraden uit de originele goud, diamant en parelcollecties. Je hebt dan zeven dagen de tijd om de sieraden uit te proberen en te dragen. Na haar keuze worden de overige stukken gratis teruggestuurd.

Nederlandse co-founder Sophie Kahn: “Deze uitleenservice is een logische stap in ons streven om het anders te doen. Wij willen ver weg blijven van de traditionele juweliers, waarbij juwelen onder glas liggen en alleen met handschoentjes mogen worden aangeraakt. Bij ons kun je alle sieraden voelen, er zijn geen hooghartige drempels en onze prijzen zijn een vijfde van die je op Fifth Avenue vindt omdat we geen tussenpersonen hebben.”

Wij houden er wel van als personen, in het bijzonder vrouwen, het anders doen en daarbij zijn de sieraden zo prachtig dat je het gehele assortiment wilt hebben.

Voor meer informatie; www.auratenewyork.com

Categorieën