Iris Poldervaart

The Color is New

26 oktober 2017

The Color is New. New en improved, om precies te zijn. Want vanaf nu biedt The Color je alles wat je nodig hebt op het gebied van haar en beauty.

The Color Magazine

Online haar- en make-up platform The Chair  gaat vanaf nu verder als The Color Magazine: het online magazine van haarkleurconcept The Color. Net als The Chair, biedt The Color Magazine je elke dag een nieuwe dosis fashion- en beauty inspiratie. In samenwerking met The Color Specialists deelt het The Color Editorial Team de beste tips en tricks, de nieuwste haar- en make-uptrends en de handigste tutorials. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en coolste kleurtrends. Heb je voldoende inspiratie opgedaan? Dan kun je via WhatsApp direct een afspraak maken bij één van onze haarkleursalons.

The Color Hair Coloring Salon

Bij The Color Hair Coloring Salons ligt de focus volledig op haarkleuren. In januari 2016 opende de eerste The Color salon haar deuren in de Pijp in Amsterdam, en sindsdien is het hard gegaan. Inmiddels zijn er vestigingen geopend in Nijmegen en in Amsterdam West, en daar zal het niet bij blijven. Wat The Color zo anders maakt dan andere salons? The Color Specialists bereiden de volledig gepersonaliseerde kleuren altijd aan de Color Bar in het zicht van de klant. Het advies van The Specialists wordt altijd gevisualiseerd door middel van video tutorials en een digitaal lookbook. Daarnaast wordt er altijd een goed verzorgingsplan opgesteld om de kleur zo lang mogelijk mooi te houden. The Color Specialists werken met hun favoriete producten om de kleuren optimaal te stylen en te verzorgen.

 

The Color Favorites

In de salon wordt altijd gewerkt met The Color Favorites; producten van Biolage, Sebastian, Moroccanoil en Evo, die getest en goedgekeurd zijn door The Color Specialists. Zij weten dan ook precies welke producten jij het beste kunt gebruiken om het meeste uit jouw haarkleur én kapsel te halen. Van textuursprays tot gladmakende serums; voor elke stijl die je kunt bedenken heeft The Color wel een bijpassende favorite.

The Color Webshop

En die Color Favorites, die kun je natuurlijk zelf aanschaffen via The Color Webshop. Enthousiast over een product dat jouw Color Specialist gebruikt? Via onze tablets plaats je al een bestelling terwijl je nog in de salon zit. Bestel je liever op je gemak vanuit huis? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Mocht je nog niet helemaal zeker zijn wat voor jou het perfecte styling- of verzorgingsproduct is, dan kun je The Color Specialists altijd om advies vragen via WhatsApp. Hoe handig is dat? Daarnaast vind je in The Color Magazine tips, tricks en tutorials waarin we uitleggen hoe jij zelf met de producten de coolste looks creëert. Want daar draait het tenslotte allemaal om: The Color is you.

 

Categorieën