Iris Poldervaart

insider info video: pastel haarkleur vintage petrol look

18 maart 2016

NIEUW!Het The Chair editorial team geeft je vanaf nu meer informatie bij elke nieuwe tutorial. Dit keer alles over de transparante pastel haarkleur: De vintage petrol look!

Al vanaf de start van ons platform maken wij tutorials, waarbij professionals looks laten zien die op dit moment hot zijn. Ook maken wij deze tutorials om jou thuis te inspireren en een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is. Wat wij, tot op heden, nooit met jou gedeeld hebben is de research die wij doen om te bepalen welke look hot is. Daar brengen wij vanaf nu verandering in. Een insider’s look dus!

In onze INSIDER INFO video’s deelt Managing Editor Iris waarom er voor een bepaalde look gekozen wordt en geeft ze je meer informatie. Ook deelt het team het moodboard met je, welke voorafgaande bij elke look wordt gemaakt!

Wij zij heel benieuwd wat je van onze nieuwe INSIDER INFO video’s vindt. Deel vooral je mening door een comment achter te laten.

Als je als eerste op de hoogte wilt zijn, word abonnee van ons The Chair TV kanaal. Wij zullen in de toekomst nog veel meer video items gaan maken. Stay tuned!

Tekst: Iris
Video & edit: Michelle Duijn

 

Categorie├źn