Floor Gijsbertse

The Color is meester in highlights

10 oktober 2018

In Did You Know schotelen we je wekelijks een hapklaar weetje voor over The Color. Zie het als speeddaten, maar dan met betere (gespreks)onderwerpen. Wist je bijvoorbeeld dat The Color naast alle soorten kleuren op maat ook meester is in highlights?

Highlights
Uiteraard staan we bij The Color bekend om onze vrolijke haarkleuren. Onze coloristen mengen alle haarkleuren voor elke klant middels een uniek recept en samenstelling. Maar naast ons weelderige kleurenpallet zijn we uiteraard ook thuis in de wondere wereld van de highlights. Want vind je je complete haar verven een stap te ver, maar wil je wel profiteren van een frisse lichte gloed? Dan zijn highlights iets voor jou!

Color Board
Bij The Color zetten onze haarspecialisten de highlights met een Color Board. Dit materiaal zorgt ervoor dat we de highlights nog dichter op de haargrens kunnen zetten waardoor je een stuk langer kunt genieten van je highlights zonder die nare uitgroei. Da’s pas fijn!

Soorten Highlights
Op de menukaart van de highlights prijken heel wat opties. Zo kun je gaan voor de normale ‘standaard’ highlights, maar je kunt ook kiezen voor andere varianten. Komt-ie:

Classic Highlights
Bij Classic Highlights worden er folies door het hele haar gezet. Zo wordt het haar gekleurd in nuances die meestal dicht bij elkaar liggen. Dit zorgt voor fijne highlights met een natuurlijk, sun-kissed effect – net alsof je haar door de zon opgelicht is.

Balayage
Zo’n sun-kissed look bereik je ook met Balayage: met deze techniek worden de highlights naar de punten toe steeds lichter.

balayage the color

Ecaille
Iets meer diepte in je haar? Kies dan voor Ecaille: een Balayage-achtige techniek, maar dan ingekleurd met verschillende tinten zodat je net iets meer shadow in je haar krijgt.

Block Highlights en Circle Highlights
Block highlights en circle highlights zorgen ervoor dat bepaalde delen van je kapsel, bijvoorbeeld je pony, extra goed uitkomen. Perfect om helderheid in het haar te creëren.

Free Hand Highlights
Als je je kapper optimale controle wilt geven (as you should, vertrouw de expert!) kies je voor Free Hand Highlights: de colorist kijkt dan precies naar hoe je haar valt en past de kleuring hierop aan door de highlights uit de vrije hand te zetten.

Diamond Hightlights
Highlights niks voor dames met kort haar? Totaal niet waar! Voor Diamond Highlights wordt het haar verdeeld in diamantvormige secties, wat zorgt voor een cool resultaat bij korte kapsels of losse lokken.

 

Categorieën