Kim Sandee

Milkshake Integrity Reconstruction System: dé oplossing tegen beschadigd haar!

14 oktober 2019

We houden van haar; gezond haar en we willen er graag alles aan doen om het zo te houden. Helaas zien we te vaak ernstig beschadigd haar terug in onze stoel. Beschadigd haar heeft tal van oorzaken. Agressieve chemische behandelingen, overmatig gebruik van hitte tools, de zon en andere omgevingsfactoren kunnen de structuur van de haarvezel aantasten. Het haar raakt beschadigd wanneer er structureel componenten ontbreken: keratine, proteïnen en aminozuren. Het haar heeft een doffe, matte uitstraling en het breekt makkelijk af. De structuur van gezond haar en beschadigd haar kan vergeleken worden met een muur, zoals te zien in onderstaande afbeeldingen.

Beschadigd haar
Gezond haar

Milkshake Integrity Reconstruction System

We krijgen vaak de vraag of ernstig beschadigd haar weer gezond kan worden. Ja, dat kan zeker. Om het haar te kunnen herstellen is er een behandeling nodig die de fundamentele componenten van het haar behandelt. Sinds kort heeft Milkshake het Integrity Reconstruction System gelanceerd. Deze salontreatment bestaat uit drie stappen en geeft het haar precies wat het nodig heeft: namelijk keratine, proteïne en aminozuren. Het haar is zichtbaar verbetert na één behandeling.

De eerste stap, ofwel de rebuilder, zit vol met bouwstenen die het haar opvullen. Door middel van een micro verstuiver wordt dit product diep in het haar gebracht. De tweede stap, fibre sealant, bevat hyaluronzuur waarmee de buitenkant van het haar opgevuld wordt. Dit sealt het haar voor een langere werking van de voorgaande stap. De laatste stap is een leave-in treatment, die het haar hydrateert en conditioneert.

Links is een beschadigde haar te zien, die opgevuld is met de rebuilder treatment van Milkshake. Op rechts is de gesealde haar te zien door middel van stap 2 de fibre sealant.

Kosten behandeling

De kosten van een losse Milkshake Integrity Reconstruction System behandeling kost €59,50, inclusief Blow-Dry. Wij adviseren voor het beste resultaat minimaal 3 behandelingen met maximaal 5 dagen tussen elke behandeling. Bij een boeking van 3 behandelingen krijg je 10% korting. Bij The Color willen we graag dat iedereen gezond haar heeft! Daarom hebben we voor onze klanten een cadeautje. Boek jij deze treatment tussen 15 oktober 2019 en 15 november 2019? Dan krijg jij gratis de Milkshake stap 3 leave-in treatment t.w.v. €24,95 mee naar huis!

Wil jij graag weer gezond haar? Maak dan gauw een afspraak via Whatsapp voor een Milkshake Integrity Reconstruction treatment bij een van The Color salons.

Categorieën