Esmee Ames

Grease viert samen met OPI haar 40e verjaardag

30 april 2018

Grease is jarig! Precies 40 jaar geleden is Grease in première gegaan en dat kon ons favoriete nagellak merk OPI niet zomaar voorbij laten gaan. OPI is samen met Grease een samenwerking aangegaan en neemt ons mee in de wereld van de Pink Ladies en de stoere T-Birds. OPI introduceert de nieuwe limited edition zomercollectie voor 2018: de Grease collectie. 

Het kleurenpalet

 

Het kleurenpalet laat ons al een goed kijkje in de collectie zien. We zien veel verschillende felle kleurtjes waar we blij van worden. Het lijkt perfect voor aankomende zomer en zijn nu al helemaal benieuwd naar de collectie. The Color presenteert: De Grease limited edition collectie waar je nagels blij van worden.

OPI x Grease

Toen de Grease film precies 40 jaar geleden uitkwam was het gelijk een grote hit. Wij kunnen nog iedere dag meezingen met onze favoriete hits uit de musicalfilm. Toen we hoorden dat OPI met een collectie uitkwam die volledig geïnspireerd is op Grease werden we gelijk enthousiast. OPI komt in haar limited edition zomercollectie met twaalf prachtige kleuren waar we hebberig van worden. Benieuwd naar de kleuren?

En dit waren de prachtige kleuren van de zomercollectie van 2018. Wij zeggen: deze collectie is zeker ‘The one that I want’ Wij worden behoorlijk vrolijk van de felle kleurtjes die deze collectie laat zien. Voor aankomende zomer zit je bij deze collectie wel goed. Wees er snel bij: want de hele collectie is limited edition. De Grease collectie is verkrijgbaar vanaf 7 mei 2018 bij OPI voor € 14,95 of in een mini pak (4 x 3,75ml) voor € 19,95. Wij gaan shoppen! Jullie ook? 

 

Categorieën