Iris Poldervaart

De YSL Touche Éclat is jarig en dat wordt groots gevierd

14 februari 2017

De legendarische Touche Éclat highlighter van Yves Saint Laurent is al jarenlang een onmisbare staple in het make-uptasje van menig vrouw. Al 25 jaar lang, om precies te zijn. Want de Touche Éclat is jarig, en dat moet uiteraard groots gevierd worden. Dat doet het merk met een exclusieve nieuwe release: de YSL Touche Éclat Star Edition.

Een ode aan de nacht

En niet alleen dat, Yves Saint Laurent brengt meteen een heuse limited edition collectie uit. Yves Saint Laurent koos voor een aantal populaire klassiekers, allemaal in een nieuw sterrenjasje gestoken. Deze mini collectie bestaat uit een Volume Effet Faux Cils mascara, een speciale uitvoering van het iconische YSL Mon Paris parfum en drie versies van de Touche Éclat: Luminous Radiance, een universele highlighter voor elke huidskleur; Luminous Ivory, een glanzende highlighter voor de bleke tot medium huid en Luminous Peach, een highlighter met een warme gloed voor de medium tot donkere huid.

Met deze nieuwe uitvoeringen brengt Yves Saint Laurent op passende wijze een ode aan de nacht: bezaaid met sterren, feestelijk, met een vleugje rock en roll.

Wij kunnen geen betere manier bedenken om de 25ste verjaardag van de YSL Touche Éclat te vieren dan met dit trio van collectors items. De Star Edition producten zijn vanaf 15 april verkrijgbaar bij geselecteerde Yves Saint Laurent Beauté verkooppunten.

The Chair YSL Touche Éclat
Touche Éclat Star Collectors: €39,50
Star Collector Mascara: €35,00
Mon Paris Star Edition 30ml: €57,00
Mon Paris Star Edition 50ml: €80,00
Mon Paris Star Edition 90ml: €105,50

Beeld: Yves Saint Laurent Beauté

Categorieën