Georgien Modijefsky

Met deze witte eyeliner trend rock je de zomer in

29 maart 2017

Deze lente lijkt het seizoen te gaan worden van verrassende kleuren. We zagen al trends als blauwe en roze oogschaduw voorbijkomen, en ook eyeliner moet eraan geloven met een flitsende neon tint. De volgende verrassende trend is witte eyeliner.

Je kunt natuurlijk een statement maken met neon eyeliner of een gedurfd design, maar als dat iets teveel voor je is, is de witte eyeliner trend misschien iets voor jou. Scratch that – want de witte eyeliner kan iedereen dragen. Je kunt het zo dramatisch of subtiel maken als je zelf wilt. Deze trend is dus helemaal customizable naar een look die bij jou past.
Het leuke aan wit gebruiken in je oogmake-up is dat het ’t geheel meteen een frisse twist geeft. Precies op tijd voor de zomer dus! – al hebben wij er geen enkel probleem mee om het in de lente al een paar keer uit te proberen.

Benieuwd geworden naar wat voor looks je er allemaal mee kunt maken? Wij verzamelden voor jou de mooiste looks ter inspiratie (of om gewoon compleet te kopiëren – niks mis mee, vinden wij).

Witte eyeliner is ook prachtig in combinatie met zwarte eyeliner en verschillende kleuren oogschaduw. De kleuren in combinatie met wit zorgen voor een opvallende look. Maak wel een keuze tussen wit op het bovenste ooglid of het onderste. Kies je voor beide, dan loop je een groot risico op een enigszins creepy effect.
Dus ga je voor een statement met een negative space design of juist voor een subtiele pop of white? Laat ons jouw witte eyeliner looks zien!
Mocht je wit toch niet helemaal bij je vinden passen, dan kan je natuurlijk ook nog gewoon gaan voor klassiek zwart.

 

Categorieën