Georgien Modijefsky

Victoria Beckham x Estée Lauder Collection

29 september 2016

Voor inspiratie op beauty-gebied kijken we graag naar celebrity’s. Het maakt het leven een klein stukje makkelijker als je af en toe de leukste looks kan afkijken. Hoe mooi is het dan als een stijlicoon als Victoria Beckham een make-up collectie lanceert? Samen met Estée Lauder bracht zij 14 limited edition producten uit.

Het is nu eigenlijk moeilijk voor te stellen dat Posh Spice en Victoria Beckham één en dezelfde persoon waren. Beckham is uitgegroeid van zangeres in hotpants en mini-rokjes tot één van de meest populaire stijliconen ter wereld.

“Ik wil ervoor zorgen dat vrouwen het heft in eigen handen nemen, zelfvertrouwen uitstralen en zich sexy voelen. Dat is precies wat deze make-up collectie doet. Ik vind het geweldig om het beste in elke vrouw naar boven te halen.” – Victoria Beckham

Tegenwoordig staat deze Britse voor outfit- en beauty-inspiratie galore. Daarom is het logisch dat we al te benieuwd zijn als voornoemde Britse een make-up collectie uitbrengt. Deze collectie bestaat uit 14 producten, van lipsticks en oogschaduws tot een highlighter en bronzer. Wat betreft inspiratie stelt Beckham ook niet teleur: zij en Estée Lauder hebben ook een aantal make-up looks gecreëerd, geinspireerd op Beckham’s favoriete steden.

De collectie is vanaf 17 oktober 2016 verkrijgbaar aan de Estée Lauder-counters van de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag en online via www.esteelauder.nl. Heb jij al een favoriet?

Tekst: Georgien Modijefsky
Beeld: Estée Lauder

Categorieën