Georgien Modijefsky

Topinitiatief: De Bobbi Brown Pretty Powerful Campaign

8 maart 2017

Voor veel merken is Women’s Day een dag om iets extra te doen; iets speciaals om hun vrouwelijke klanten te vieren. Zo zien we veel kortingen, aanbiedingen en extraatjes voorbij komen. Maar andere merken doen iets anders speciaals op Women’s Day; niet om klanten te lokken of deze te belonen met iets leuks, maar om de wereld voor vrouwen een stukje beter te maken. Zo ook Bobbi Brown, die vandaag een heel mooi initiatief lanceert: de Bobbi Brown Pretty Powerful Campaign gaat een samenwerking aan met non-profit organisatie Kiva.

Al meer dan 15 jaar zet Bobbi Brown Cosmetics zich in voor goede doelen die gericht zijn op vrouwen. Via de Bobbi Brown Pretty Powerful Campaign for Women & Girls heeft ze bijvoorbeeld al samengewerkt met de non-profit Girl Rising en Dress for Success. De belangrijkste focus van Bobbi Brown en deze campagne is female empowerment; dat alle vrouwen een opleiding en een inkomen kunnen krijgen en zo op hun eigen benen kunnen staan. Dat maakt Kiva de perfecte partner voor de samenwerking die vandaag van start gaat.

Bobbi Brown Pretty Powerful Campaign x Kiva

Kiva is een non-profit organisatie die vrouwen helpt een educatie te krijgen of een eigen bedrijfje te beginnen door middel van microleningen. Hiermee hebben ze al meer dan 2 miljoen vrouwen in 82 verschillende landen geholpen.
Bobbi Brown doneert niet alleen 300.000 dollar aan Kiva projecten(!), ze brengt ook een nieuwe, limited edition kleur op de markt van haar iconische Pot Rouge, om bewustzijn de creëren rond dit doel. Hiermee verwacht ze de levens te raken van 3.200 vrouwen en 6.400 kinderen.

The Chair Bobbi Brown Pretty Powerful Campaign

Wil jij ook bijdragen aan de Bobbi Brown Pretty Powerful Campaign en Kiva? Dat kan natuurlijk door de Bobbi Brown Pot Rouge aan te schaffen, of door direct een donatie te doen aan Kiva. Dit is hoe het werkt: via Kiva.org kan je door de verschillende “projecten” scrollen en kiezen aan wie je wil doneren. Individuele leningen van $25 of meer worden bij elkaar verzameld tot er een gezet doel is bereikt, waarmee de gefinancierde persoon naar school kan of een zaak kan beginnen. Zodra zij daarmee geld gaat verdienen, wordt je in termijnen terugbetaald. Dit geld kan je dan gewoon weer in je zak steken, of gebruiken om te investeren in andere Kiva projecten!

De Bobbi Brown Pretty Powerful Pot Rouge is vanaf deze maand verkrijgbaar bij alle Bobbi Brown verkooppunten.

 

Beeld: Bobbi Brown

Categorieën