Esmee Ames

The Color loves: Urban Decay Heavy Metal Holiday Collection

24 oktober 2017

We naderen langzamerhand de feestdagen en dit betekent dat we weer een hele lading nieuwe make-up collecties kunnen verwachten van verschillende merken. Laat dit ons nou net een goed excuus geven om onszelf uitgebreid te verwennen met nieuwe make-up producten. Als een échte make-up liefhebber kan je de kerst dan ook niet missen. Ook Urban Decay heeft iets nieuws voor ons in petto en presenteert haar Urban Decay Heavy Metal Holiday Collection.

Verkoopadviesprijs: €59,00.

Heavy metals metallic eyeshadow palette

Het eerste product dat we in de Urban Decay Heavy Metal Holiday Collection kunnen verwachten is het limited edition metallic eyeshadow palette. In dit oogschaduw palet kunnen we Urban Decay haar twintig populairste metallic oogschaduw tinten óóit vinden. Elk van hen is nieuw en exclusief.

urban decay heavy metal collection the color

 

Verkoopadviesprijs: €49,00.

Vice metal meets matte lipstick palette

Tijdens de feestdagen is mooie lipstick een must. Dit nieuwe lipstick palet van Urban Decay is speciaal ontwikkeld voor echte make-up liefhebbers die een stevig nachtje doorhalen en daarbij zeker willen zijn van een langhoudende lipstick. Het palet bevat twaalf kleuren, waarvan er zes nieuw zijn. Het product is limited edition en dus speciaal ontwikkeld voor de feestdagen.

 

Verkoopadviesprijs: €35,00.

Nagel Vice Lipstick Palettes

Het vice metal meets matte lipstick palette is niet het enige lipstick palette wat de urban decay heavy metal holiday collection voor ons in petto heeft. Als icoon uit de jaren 80 is Patrick Nagel het gezicht van deze nieuwe lipstick paletten. Elk palette bevat vijf tinten van Vice Lipstick – gaande van cult favorieten tot exclusieve tinten die je nergens anders vindt.

 

Verkoopadviesprijs: €21,00.

Heavy metal glitter eyeliner

Geef jouw look een flinke dosis glam met deze nieuwe glitter eyeliners. Deze op waterbasis eyeliners bevatten superfijne glitters in een heldere basis die snel droogt en écht blijft zitten. Breng het over de oogschaduw aan en je bent klaar om te feesten met je nieuwe look!

urban decay heavy metal holiday collection

Verkoopadviesprijs: €175,00

NAKED 4Some

Urban Decay staat vooral bekend om haar populaire NAKED paletten. Vorig jaar kwam Urban Decay al met The Perfect 2Some Vault uit en de Naked 4Some is haar opvolger. In deze limited edition vinden we vier van de geliefde neutrale NAKED paletten.

urban decay heavy metal holiday collection

Adviesprijs: €295,00

NAKED Vault Vol IV

Deze luxueuze limited edition set bevat alles wat je nodig hebt om eindeloos lang looks te blijven creëren. Je vind niet alleen de drie welbekende NAKED paletten, maar ook negen verschillende lipsticks die allemaal op perfect afgestemd zijn op de oogschaduw.

 

the color urban decay heavy metal collection

Adviesprijs: €195,00

Vault of Vice

Het laatste product dat we binnenkort in de Urban Decay Heavy Metal Holiday Collection kunnen vinden is de Vault of Vice. Deze limited edition set bevat een arsenaal aan producten die elke lipstick addict in zijn of haar bezit moet hebben. Binnenin zitten de vijftien meest verslavende lip producten. Alle producten zijn waterbestendig, geven een rijke kleur en beloven je een langdurig resultaat.

De Urban Decay Heavy Metal Holiday Collection is vanaf 30 november 2017 exclusief beschikbaar bij de HUDSON’S BAY stores en via de webshop www.hudsonsbay.nl

Categorieën