Esmee Ames

The Color Loves: STARSKIN PRO micro-filler mask pack

4 januari 2018

In het nieuwe jaar worden we allemaal weer een jaartje ouder. En of we het nu willen of niet: onze huid gaat daarin mee. Heb jij ook al alle potjes uit de kast getrokken, maar zonder resultaat? En begin jij ook een beetje het vertrouwen kwijt te raken in gezichtsproducten? En vraag jij jezelf ook continu af hoe sommige vrouwen aan een perfecte huid zonder rimpels, lijntjes en onzuiverheden komen? Wij delen graag hét wondermiddel met je… Ontdek de STARSKIN PRO micro-filler mask pack.

STARSKIN PRO micro-filler mask pack

STARSKIN PRO micro-filler mask pack

Micro-needling is een van de grootste skincare trends van het moment. Door de jaren heen zijn de fans van deze behandeling snel gegroeid. De fans zweren erbij door de snel en zichtbare resultaten. Allemaal leuk een aardig, maar voor zo’n behandeling leg je toch al snel een groot bedrag neer en wanneer je geen groot huis met een tuin hebt, zul je ook nooit een grote geldboom kunnen laten groeien, toch? Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht! STARSKIN introduceert STARSKIN PRO micro-filler mask pack. Dit product is gecreëerd naar het concept van een professionele micro-needling behandeling en biedt een betaalbaarder alternatief dat je gewoon vanuit je badkamer kunt uitvoeren. De STARSKIN PRO micro-filler mask pack zorgt voor een vermindering van rimpels, fijne lijntjes en zelfs littekens. Ook zorgt dit voor een egalere en stevigere huid.

Hoe werkt het STARSKIN PRO micro-filler mask pack?

En hoe kan dit masker dan zo’n bizar goed resultaat aan je huid geven? Door de Hyaluronic Micro-Pyramid Filler, een crème concentraat verrijkt met honderden minuscule, scherpe micro-piramides gemaakt van puur hyaluronzuur (het huidverjongende wondermiddel) zorgt deze behandeling dat jouw huid weer jong en fris aanvoelt.

De STARSKIN PRO micro-filler mask pack is vanaf januari 2018 verkrijgbaar bij alle Nederlandse Douglas filialen. De verkoopprijs is €29,99 per behandeling en €95,00 voor een pakket van vier maskers.