Iris Poldervaart

The Color favorites januari: stuff we love!

4 februari 2017

Vanaf nu deelt The Color’s editorial team elke maand haar grote favorieten op haar- en make-up gebied. Dit zijn producten waar we zó blij van werden, dat het egoïstisch van ons zou zijn om ze niet met jullie te delen. Benieuwd? Dit zijn ze: The Color favorites januari

The Chair favorites januari
Dior Spring 2017 collectie: Colour Gradation

Noem ons optimistisch, maar zodra het nieuwe jaar aanbreekt, beginnen we met het aftellen naar de lente. En blijkbaar zijn we niet de enigen, want al in januari belandden de nieuwe producten uit de spring 2017 collectie van Dior op ons bureau. Mooi op tijd voor onze The Color favorites januari! Van het Blue Gradation oogschaduwpalette en Rouge Gradation Lip Shadow Duo (perfect voor een ombre lipdo!) worden we al enthousiast, maar van de Dior Addict Lip Sugar Scrub gaat ons hart echt sneller kloppen. De lipstick zorgt voor een milde scrub en laat een subtiel, zacht roze kleurtje achter op de lippen. Helemaal spring proof!

The Chair favorites januari
The Body Shop Polynesian Monoi Radiance Oil

Wij zijn in de ban van olie. Voor in ons haar, op ons gezicht én ons lichaam. We zijn dan ook heel blij met een multitasker als de Polynesian Monoi Radiance Oil uit de Secrets of the World collectie van The Body Shop. De olie herstelt niet alleen broos en breekbaar haar, maar is ook verzorgend voor de droge huid. Precies wat we nodig hadden hadden deze veel te koude januari. De geur ook is ook nog eens goed: kruidig en bloemig, maar niet overheersend zoet.

The Chair favorites januari
Keune Blend Salt Mousse

Zoals we hebben gezien bij bijvoorbeeld Fashion Week en de vele Award Shows van de afgelopen tijd, is de undone look op dit moment helemaal on trend. Voor sommige mensen maakt dit het leven een stuk makkelijker: gewoon uit bed stappen en je haar zit helemaal geweldig. Anderen (wij met supersteil haar dat geen wave vast lijkt te houden) kunnen wel wat extra hulp gebruiken. Deze mousse geeft volume en textuur en maakt de messy beachy een stuk makkelijker te bereiken.

The Chair favorites januari
Wella Eimi Sugar Lift

Nog zo’n fijn textuur product! Deze spray geeft het haar volume, textuur en glans. Het mooie aan deze spray is dat het lekker veelzijdig is. Je kan het op je haar gebruiken voor het stylen, voor een look die de rest van de dag mooi in model blijft. Ook kan je met deze spray een prachtige look bereiken zonder ook maar iets van hitte op je haar te gebruiken. Spray het op vochtig haar en scrunch en modelleer tot je tevreden bent en laat het opdrogen; zo simpel is het.

The Chair favorites januari
Sebastian Sublimate Invisible Finishing Crème

Textuur is natuurlijk heel leuk, maar soms gaan we liever voor die steile Kim K. look. Jammer genoeg maakt het seizoen het ons niet zo makkelijk. Koud buiten + verwarming hoog binnen = statisch & pluis – nee bedankt. Daarom zijn we verliefd geworden op de Sebastian Sublimate Invisible Finishing Crème. Een beetje van deze crème en het haar wordt zacht, glad en glanzend, maar niet zwaar. Perfect voor The Color favorites januari dus.

 

Deze producten zijn we dol op geworden deze maand. Volgende maand hebben we weer nieuwe producten in een nieuwe The Color favorites!

Categorieën