Iris Poldervaart

STARSKIN Artist FX Makeup Applicator

17 augustus 2016

Het merk STARSKIN ken je misschien al van hun geweldige gezichtsmaskers. Voor iedereen die nog niet bekend is met het merk een korte introductie: STARSKIN creëert beautyproducten op basis van de expertise van dermatologen en schoonheidsspecialisten van de sterren. Nog een pluspunt: het merk is afkomstig uit Korea. Inderdaad, het land waar ‘s werelds meest geavanceerde huidverzorgingstechnologiën vandaan komen. Het doel van het merk is een gezonde, stralende huid voor iedere vrouw. Daar zeggen wij geen nee tegen.

Naast de welbekende sheet masks komt STARSKIN nu met een nieuw product: de Artist FX Auto-Patting Makeup Applicator. Een hele mond vol, maar – niet onbelangrijk – wat is het? De Artist FX is een automatische make-up applicator geïnspireerd op de professionele patting technieken van celebrity make-up artists. Met wel 4800 ‘pats’ per minuut (probeer dat maar eens na te doen met je hand) zorgt dit apparaatje ervoor dat foundations, poeders en serums super egaal worden aangebracht, met als resultaat een huid de er ge-aibrushed uit ziet en make-up die de hele dag goed blijft zitten. En dat zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Het idee achter de Artist FX is dat de manier waarop je make-up aanbrengt minstens net zo belangrijk is als het product zelf. Je foundation of poeder kan nog zo goed zijn, maar wanneer het niet juist aangebracht wordt op de huid zal het nooit een mooie egale dekking hebben. In tegenstelling tot gladstrijken of inwrijven zou patting, het zacht ‘induwen’ van de make-up, wel voor een natuurlijk, long-lasting effect zorgen.

De STARSKIN Artist FX Auto-Patting Makeup Applicator is geproduceerd in Korea en is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar voor €100. 

The Chair Starskin

Tekst: Anna van der Griend
Meer informatie: STARSKIN

Categorieën