Iris Poldervaart

Shadescents: M.A.C lanceert geuren geïnspireerd op lipsticks

24 november 2016

Net wanneer je dacht dat je liefde voor M.A.C niet meer kon groeien (net als je collectie lipsticks overigens), komt het merk met iets nieuws: geuren. En niet zomaar geuren, nee, M.A.C Shadescents zijn geïnspireerd op iconische lipsticks uit de M.A.C collectie.

Echte fans van M.A.C weten dat dit niet de eerste parfums zijn die het merk op de markt brengt; eerdere geuren zijn bijvoorbeeld M.A.C Turquatic uit 2005 en M.A.C Air of Style uit 2007. Maar wat de Shadescents lijn uniek maakt, is dat elke geur geïnspireerd is op een bekende lipstick. Helemaal niet zo gek bedacht, want hoewel het merk al jaren populair is bij make-up junkies vanwege het hele assortiment aan beauty producten – van foundation tot highlighter – staat M.A.C toch vooral bekend om haar innovatieve en vooral mooie lipsticks.

De lijn bestaat uit zes geuren, elk geïnspireerd op een eigen lipstick. Lady Danger is een houtige “floriental” met een noot van kersen, Ruby Woo is een sterke, leer-achtige geur, My Heroine ruikt naar wierook en saffraan. Candy Yum Yum belooft – hoe kan het ook anders – een über-zoete gourmand te zijn met noten van tropisch fruit en suikerspin, Velvet Teddy ruikt naar wilde honing en muskus, en Creme d’Nude is een super sexy geur die naar amber en karamel ruikt.

De geuren zijn vanaf 11 februari verkrijgbaar bij verschillende M.A.C stores. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd.

Welk van de M.A.C Shadescents ben jij?

#IAmRubyWoo
#IAmCremedNude
#IAmMyHeroine
#IAmCandyYumYum
#IAmLadyDanger
#IAmVelvetTeddy

The Chair MAC shadescents lineup

Categorieën