Iris Poldervaart

Rouge d’Armani Couture Lipstick

6 januari 2016

Wij introduceren dé beauty musthave om het nieuwe jaar goed mee te beginnen: de Rouge d’Armani Couture Lipstick. Dit wil je hebben. 

Laten we eerlijk zijn: januari is vaak een beetje een sombere periode. Na de gezelligheid van december is je agenda opeens angstvallig leeg en de lente lijkt echt nog véél te ver weg om enthousiast over te raken. Reden genoeg om jezelf op te vrolijken met nieuwe make-up, vinden wij zo. Gelukkig zijn de grote make-upmerken dit met ons eens. De nieuwe collectie van Giorgio Armani Beauty komt dan ook precies op het goede moment. De Rouge d’Armani is een couture lipstick met een lichtgewicht formule die niet uitdroogt en een super langhoudende kleur. De 13 nieuwe kleuren die Giorgio Armani Beauty lanceert zijn werkelijk adembenemend mooi. In de nieuwe lijn zitten lipsticks in verschillende tinten van beige, bruin, koraal, rood, roze en paars. Probeer daar maar eens tussen te kiezen.

[huge_it_gallery id=”5″]

De nieuwe Rouge d’Armani Couture Lipsticks zijn nu verkrijgbaar bij De Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag en op www.debijenkorf.nl Adviesprijs: €36

Tekst: Anna van der Griend

Categorieën