Iris Poldervaart

Rainbow brows, de nieuwste wenkbrauwtrend

25 mei 2016

Dat wenkbrauwen tegenwoordig flink op mogen vallen is natuurlijk geen nieuws meer, maar de laatste hype op wenkbrauwgebied gaat nog een stapje of twee verder. Wij introduceren de nieuwste wenkbrauwtrend: rainbrows, aka rainbow brows.

Als je dacht dat regenboogkleuren het alleen goed deden in je haar en op je oogleden zit je er flink naast. Waar het internet vorige week nog in de ban was van rainbow highlighter, zijn nu onze wenkbrauwen aan de beurt. En hoewel het misschien nog een beetje wennen is, moeten we toegeven dat rainbow brows er toch wel verdomd goed uit zien. Nog niet helemaal overtuigd? De rainbow brows tag op instagram levert het bewijs. En als we make-up fave M.A.C. mogen geloven, worden gekleurde wenkbrauwen deze zomer behoorlijk mainstream. Het merk lanceert op 11 juni de Soft Serve collectie met daarin maar liefst 6 verschillende Dare Hue! wenkbrauwpotloden in zoete en opvallende pasteltinten. Tot die tijd moeten we dus nog even creatief zijn met lip-en oogpotloden.

Wat vind jij van deze trend? Zie jij jezelf deze zomer ook met gekleurde wenkbrauwen lopen of is dit jou net een tikje té out of the box

Tekst: Anna van der Griend

Categorieën