Iris Poldervaart

Quick fix: 6 snelle maskers voor een fast facial

9 juni 2017

Wel de stralende huid, maar geen tijd voor een uitgebreide spa sessie? Deze snelle maskers zijn je redding.

Het is geen geheim dat we enorm van gezichtsmaskers houden. Het maakt niet uit hoe laat het is of waar we mee bezig zijn. ‘s Ochtends, ‘s avonds, en als het zou kunnen het liefst ook nog eens overdag. Maar helaas, in de praktijk gaat het anders. ‘s Ochtends hebben we nauwelijks tijd om ons haar te wassen, ‘s avonds hebben we het naar bed gaan al zo lang uitgesteld dat we die 15 minuten slaap eigenlijk niet willen opgeven, en om nou op kantoor met potje en tubes aan de slag te gaan is ook weer zoiets. Goed nieuws voor iedereen die dit herkent: er zijn ook snelle maskers die het klusje in 5 minuten of minder klaren. Dit zijn onze favoriete quick fixes voor een fast facial.

Dior Hydra Life Pores Away Pink Clay Mask

Dit kleimasker uit de geweldige Hydra Life lijn van Dior zuivert, vermindert de zichtbaarheid van poriën en matteert de huid. En dat allemaal in 3 minuten.

Starskin 7-Second Morning Mask

Voor als je je héél erg verslapen hebt, of gewoon voor als geen zin had om op te staan (kunnen we inkomen): het nieuwe Starskin 7-Second Morning Mask. Dit masker is namelijk niet alleen een masker, maar ook nog eens een massage, exfoliant, toner, serum, moisturizer, primer en dáár bovenop dus ook nog eens een leave-in masker. Zo sla je ‘s ochtends dus een heleboel stappen over. Kan je nog even lekker blijven snoozen.

Philosophy Purity Made Simple Deep-Clean Mask

Als een product het woord ‘simple’ in de naam heeft zijn wij sowieso al grotendeels om. Tel daarbij op dat dit gelmasker ook nog eens doet wat het belooft (namelijk: je een huid een boost geven in zo’n 60 seconden) en je begrijpt waarom Philosophy zo’n cult favorite is.

Sisley Express Flower Gel Mask

Heb je 3 minuutjes? Dan zorgt dit masker voor een gladde en strakke huid die gehydrateerd aanvoelt. Vooral handig voor mensen met een vochtarme huid die vermoeid en dof oogt.

Clinique Turnaround Revitalizing Instant Facial

Deze Instant Facial is een milde exfoliant die dode huidcellen op een niet-agressieve manier verwijdert. Voor een frissere, stralende huid.

Estée Lauder Nightwear Plus 3-Minute Detox Mask

Dit wondermasker combineert 2 van onze favoriete skincare trends van nu: het werkt niet alleen als een detox voor je huid, maar doet dat ook nog eens in de tijd die het normaal kost om je tanden te poetsen. Het kleimasker vermindert onmiddellijk overtollig talg, en geeft de huid een super snelle energieboost.

 

Beeld: Into the Gloss

 

Categorieën