Emma Wagenaar

Pre-party beauty treatments

15 december 2015

De snelste weg naar perfect party skin, make-up en wimpers? Door het inplannen van één van deze celebrity favorite pre-party beauty treatments!

De deep skin treatment
De power celebrity facial die zijn weg naar ons heeft gevonden is de Intraceuticals Oxygen Treatment. Een long time favorite van Madonna, Miranda Kerr, Eva Longoria en recent ook Kim Kardashian, die zich voor elke groot event laten behandelen. Middels pure zuurstof worden hydraterende serums boordevol actieve ingredienten in de huid gesluisd voor een instant plumped en glowing resultaat. De topper onder de pre-party beauty behandelingen!

De tanning fix
We snappen dat een tanning-sessie wellciht niet meer in je drukke pre-party schema past, maar geen paniek! Self-tan celebrity lieveling St. Tropez’s Self Tan Express Party Kit bevat alles wat je nodig hebt om thuis die gewilde, salonwaardige sunkissed glow te creeeren. De Express Bronzing Mousse breng je met de bijgeleverde Applicator Mit aan en geeft een instant bronzen kleur, die niet afgeeft en gedurende de 8 uur daarna verder uit zal diepen. Finish je look met Ciate’s Paint Pot Nail Polish in Carousel.

De wimper treatment
De A-list party musthave zijn – naast flawless skin – natuurlijk ook killer eyelashes. De Rolce Royce onder de wimpersextensions en het beautygeheim van Jennifer Lopez, Beyoncé en Heidi Klum zijn Real Mink Lashes. Een überluxe variant gemaakt van echte nertshaartjes en daardoor de zachtste en lichtste nepwimpers die er bestaan. De haartjes worden stuk voor stuk aangebracht voor een natuurlijk effect en houden tot twee maanden. Halverwege is wel een touch-up nodig, maar mascara wordt echt onnodig.

Alicia Keys laat haar ‘couture’ wimpers bij de Shu Uemura Tokyo Lash Bar in NYC zetten. Prijskaartje? 400 dollar!

De Loub Job
Botox en fillers zijn populaire cosmetische behandelingen in celebtown. Maar tegenwoordig worden deze prikjes ook op andere lichaamsdelen toegepast dan alleen het gezicht, namelijk onder de voeten. Geliefd door o.a. Victoria Beckham en Sarah Jessica Parker. De Loub Job (vernoemd naar schoenontwerpers Christian Louboutin), ook wel bekend als de Stiletto Treatment, is speciaal voor high heel addicts waarbij een filler zoals collageen in de onderkant van de tenen, hiel en bal van de voet wordt gespoten om een extra kusseneffect te creëren. Daarnaast kunnen ook nog wat prikjes botox gezet worden om de zenuwen te verdoven en zweetvoeten gedag te zeggen. Scheelt weer ballerina’s meezeulen in je handtas.

De flash treatment
Voor party girls die hun huid snel doch grondig willen laten aanpakken gaan voor de Hydraclean facial van Guinot. De flash behandeling duurt slechts 30 minuten met een dieptereiniging en verhelderende behandeling in-één en past daardoor makkelijk in je pre-party beauty schema. Je foundation wordt zo goed als overbodig.

De bright eye-do
Ondanks hun crazy werkuren ooit een celeb met een vermoeide look, wallen en donkere kringen op de rode loper gezien? Gelukkig is dat voor ons ook binnen handbereik met de DermaClinic Beauty Touch-up; jouw pre-party bright eye oplossing. Hierbij worden hyaluronzuur fillers rondom de ogen gebruikt zodat er weer een frisse oogopslag ontstaat. Een kleine – helaas niet helemaal pijnloze – ingreep met een instant effect. Er uitgerust uitzien zonder dat te zijn, iedere ochtend weer!

Tekst: Emma Wagenaar

Categorieën