Iris Poldervaart

OPI Pop Culture collectie – voor een pop of color

16 juni 2018

Net wanneer je denkt dat je wel een beetje weet wat je kunt verwachten van een nagellakcollectie komt OPI met iets totaal anders: de OPI Pop Culture collectie. De zes volledig nieuwe kleuren zorgen voor een vrolijke pop of color deze zomer, mét een bijzondere twist.

Sixties fun

Met deze collectie lanceert OPI namelijk niet alleen zes nieuwe kleuren, maar ook een nieuwe finish. Alle kleuren hebben een unieke bubbly textuur. Op je nagels zorgt dit voor een grappig 3D effect. De collectie werd gebaseerd op funky pop art looks van de jaren ‘60 en dat is duidelijk terug te zien; de kleuren poppen letterlijk van je nagels af. Denk Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Twiggy en The Supremes; sixties fun en fashion op je nagels dus!

How to

Bij een nieuw soort lakje komt natuurlijk ook een kleine gebruiksaanwijzing kijken. Voor een optimaal bubbly effect raadt OPI het volgende simpele stappenplan aan:

Sla de base coat voor deze keer over, en breng direct op je nagel 2 laagjes OPI Pop Culture nagellak aan. Laat dit een paar minuten drogen, totdat de glans verandert in een ‘bruisende’ finish. En dat is het; you’re party ready! Het is niet de bedoeling dat je hier overheen nog een topcoat aanbrengt. Dat betekent dus ook dat je pop nails niet het eeuwige leven hebben, maar dat maakt ze des te leuker voor feestjes en festivals. De kleuren zullen na het aanbrengen een paar dagen blijven zitten.

Wij geven je alvast een voorproefje van de zes nieuwe kleuren. Wat is jouw favoriet?

De Pop Culture collectie is Limited Edition, dus wees er snel bij. De zes kleuren zijn vanaf nu los verkrijgbaar voor €14,95 per stuk (15 ml) en in een mini pack met vier geselecteerde kleuren (3,75 ml per stuk) voor €19,95.

Categorieën