Iris Poldervaart

NARS Cosmetics komt naar Nederland!

3 juli 2017

Wij hebben een nieuwtje dat zelfs de zwaarste maandag een stuk vrolijker maakt: NARS Cosmetics komt naar Nederland. Mogen we even juichen?

Swatchen maar!

De oplettende beauty liefhebber heeft de geruchten ongetwijfeld al langs zien komen, maar nu is het officieel: vanaf september zullen de producten van NARS te koop zijn bij de Bijenkorf, zowel in de fysieke warenhuizen als online. Fans van het merk snappen dat dit goed nieuws is, want momenteel zijn de producten hier in Nederland alleen online te bestellen. Ook geen straf natuurlijk, maar als het om make-up gaat is zelf testen en swatchen toch een stuk leuker.

NARS Cosmetics x de Bijenkorf: de data

En gelukkig hoeven we nog maar heel even te wachten; NARS Cosmetics zal al vanaf 1 september verkrijgbaar zijn via www.debijenkorf.nl en vanaf 14 september in de Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht. Rotterdam zal iets meer geduld moeten hebben; daar opent de NARS counter rond half november.

Voor wie nog niet bekend is met het merk, hier een kleine introductie:

Over NARS Cosmetics

NARS Cosmetics werd in 1994 opgericht door visagist François Nars. Het merk omarmt individualiteit en nodigt uit tot zelfexpressie en creativiteit door haute couture, high-style en progressiviteit te introduceren in de beauty wereld. Gewaagde, verrassende kleuren en luxe texturen staan er garant voor dat elk product voldoet aan het DNA van het merk – modern, gedurfd en iconisch. Het merk staat vooral bekend om de geweldige blushes (Orgasm, anyone?), maar wij worden ook heel blij van de foundations, lipsticks, highlighters, oogschaduwpalettes en… nou ja, waarvan eigenlijk niet?

Kun jij ook niet wachten? Deel je blijdschap alvast via #NARSxdeBijenkorf of check www.narscosmetics.com voor meer informatie.

 

Beeld: NARS Cosmetics

 

 

Categorieën