Iris Poldervaart

Angelina Jolie schittert in nieuwe campagne voor Mon Guerlain

28 februari 2017

Al eerder vertelden we je over de bijzondere samenwerking tussen Angelina Jolie en Guerlain, en nu maakt het merk bekend wat we kunnen verwachten. Op 1 maart (morgen al!) zal Guerlain wereldwijd het nieuwe parfum Mon Guerlain uitbrengen. Ter ere van deze lancering maakten Guerlain en Angelina Jolie samen een prachtige korte film: Notes of a Woman.

Mon Guerlain: een kennismaking

Met Mon Guerlain streeft het merk naar een grotere naamsbekendheid op de internationale markt. Laurent Boillot, voorzitter en chief executive officer van Guerlain, zegt: “we wilden met deze nieuwste geur een echte manifestatie van Guerlain neerzetten. Waarom? Omdat we een heleboel consumenten van over de hele wereld zullen aanspreken die nog helemaal niet weten wie wij zijn. Wanneer zij hun eerste ervaring met Guerlain hebben, moet dit zijn met zowel de 190-jarige geschiedenis als met de toekomst van het merk.”

“een onzichtbare tatoeage, een eerbetoon aan hedendaagse vrouwelijkheid”

Mon Guerlain werd ontwikkeld door ‘neuzen’ Thierry Wasser en Delphine Jelk. Noten die we in de geur kunnen herkennen zijn onder andere vanille, lavendel, jasmijn, sandelhout en roos.

Het merk omschrijft het parfum als “een onzichtbare tatoeage, een eerbetoon aan hedendaagse vrouwelijkheid – een sterke, vrije en sensuele vrouwelijkheid”. Of, zoals Boillot het zelf zegt: “een vrouw met verschillende facetten”. En dat maakt alleskunner Angelina Jolie (als actrice, regisseur, moeder, afgezant van de VN en mede-oprichter van het Preventing Sexual Violence Initiative) natuurlijk de perfecte muze voor het merk en het nieuwe parfum.

The Chair Mon Guerlain
Lavendel uit de Provence

De bijbehorende campagnevideo werd opgenomen in de Franse Provence en is een samenwerking tussen Angelina Jolie en regisseur Terrence Malick. Zowel Angelina als Guerlain hebben een bijzondere band met deze plek. De actrice bezoekt de Provence al jaren met haar familie en Guerlain vindt hier de lavendel die niet alleen al decennia lang in de klassieke parfums van het merk gebruikt wordt, maar ook in de nieuwe geur te ruiken is.

Bekijk de film hieronder en laat ons weten: ren jij morgen naar de winkel voor de nieuwe geur? Wij zijn in ieder geval erg benieuwd geworden naar Mon Guerlain.

 

 

Beeld: Guerlain

 

Categorieën