Iris Poldervaart

Make-up we love: Anastasia Contour Cream Kit

5 september 2015

Is het contouren van je gezicht inmiddels ook niet meer uit jouw make-up routine weg te denken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Anastasia Beverly Hills, een merk wereldwijd geprezen door beautyliefhebbers en experts, komt met een nieuw product op de markt: De Contour Cream Kit. Deze veelzijdige kit is dé tool die je nodig hebt bij het shapen en highlighten van je gezicht en het corrigeren van oneffenheden.

Je kunt kiezen uit twee verschillende kits: het Medium palet is geschikt voor dames met lichte tot getinte huid, en voor ladies met een getinte tot donkere huid is er het Deep palet. Frustrerende situaties met contouring creams die te assig of juist oranje zijn voor jouw huidskleur behoren dus tot het verleden. Elk palet bevat naast drie contouring creams ook drie highlighting creams. Deze kleuren zijn op te bouwen en te mengen, waardoor je zelf bepaalt of je voor een subtiel of een dramatisch effect gaat. Zo creëer je altijd de look die jij wilt en tover je je make-up gemakkelijk om van natuurlijk voor overdag tot intens in de avond.

Staat de Anastasia Contour Cream Kit ook al op jouw wishlist? Je koopt hem vanaf deze maand voor €54,95 op www.anastasiashop.nl en bij Parfumerie Douglas.

 

Tekst: Anna van der Griend

Beeld: Iris Poldervaart

Categorieën