Iris Poldervaart

Dit zijn de nieuwe gezichten van M.A.C Viva Glam

9 november 2016

Afgelopen week maakte M.A.C het nieuwe gezicht én de nieuwe producten van de legendarische M.A.C Viva Glam campagne bekend. Kleine twist: deze keer koos M.A.C niet voor één, maar twee vertegenwoordigers: actrice Taraji P. Henson en haar Empire-collega Jussie Smollett.

Oplettende beautyliefhebbers weten dat Taraji P. Henson geen onbekende is van M.A.C; al eerder werkten de actrice en het merk samen aan een limited edition make-uplijn, die afgelopen september uitkwam (en binnen no time alweer uitverkocht was). Nog een interessant feitje: Jussie Smollett is niet de eerste man die model staat voor M.A.C. In het verleden waren ook RuPaul, Boy George en Ricky Martin het gezicht van de #VIVAGLAM campagne.

Zoals altijd gaat 100% van de opbrengsten naar het M.A.C Aids Fund, een instantie die al sinds 1994 toegewijd is aan het helpen van mannen, vrouwen en kinderen die te maken krijgen met HIV en Aids. Alsof je nog een extra excuus nodig had om te shoppen.

Wie nu al in de startblokken staat om de nieuwe collectie in z’n winkelmandje te gooien, moet toch nog héél even geduld hebben; de special edition lipstick (€20) en lipglass (€19) zijn vanaf februari 2017 te koop.

The Chair MAC Viva Glam lip

Categorieën