Iris Poldervaart

M.A.C Retro Matte Liquid Lipcolour: de nieuwe kleuren

27 december 2016

De M.A.C Retro Matte Liquid Lipcolour was zonder twijfel één van de grootste highlights op make-upgebied van het afgelopen jaar. We hebben dan ook goed nieuws: De Retro Matte Liquid Lipcolour is terug – en hoe. M.A.C voegt begin volgend jaar maar liefst twaalf nieuwe kleuren aan de collectie toe. Je begrijpt, daar kijken wij héél reikhalzend naar uit.

The Chair retro matte liquid lipcolour
Back to the ‘90s

Hoewel de matte lippen-hype inmiddels wel een beetje over zijn hoogtepunt heen is, is de look nog steeds enorm populair, zo bewijzen instagram en pinterest. En met de nieuwe kleuren speelt M.A.C perfect in op de trend van nu: diepe, natuurlijke kleuren die ons niet alleen doen denken aan de Kyie Jenner-look, maar ook erg aan de jaren ‘90. De meest opvallende toevoeging aan de lijn is toch wel de blauwe variant; een bijzondere tint waar we wel heel benieuwd naar zijn. Net als de eerder uitgebrachte Retro Matte Liquid Lipcolours zijn ook de nieuwe kleuren intens gepigmenteerd en hebben ze een zachte, suéde-achtige finish. De kleuren klinken in ieder geval veelbelovend:

Carnivorous: blackened red
Young Attitude: blackened teal
Dash o’ Spice: yellow-beige
Ess-presso: deepened chocolate brown
Simply Smoked: brown taupe
Stone: greyed neutral brown
Café au Chic: greyed beige
Burnt Spice: creamy dirty rose
So Me: greyed plum
Topped with Brandy: deep dirty rose
Uniformly Fabulous: blackened grape
Chocotease: warm chocolate brown

Heb je nog even een opfrisser nodig hoe je de Retro Matte Liquid Lipcolour het beste aanbrengt? In dit filmpje legt Connie Man, Global Creative Director van M.A.C Cosmetics het je stap voor stap uit.

The Chair retro matte liquid lipcolourDe twaalf nieuwe tinten van M.A.C Retro Matte Liquid Lipcolour zijn vanaf 3 januari beschikbaar bij alle M.A.C verkooppunten en via www.maccosmetics.nl. De Liquid Lipcolours kosten €24,50.

Categorieën