Iris Poldervaart

M.A.C Oh, Sweetie lipcolours & Mirage Noir: deze collecties wil je

6 juni 2018

Bereid je bankrekening er maar vast op voor: M.A.C komt deze maand niet één, maar twee lanceringen. Maak kennis met de M.A.C Oh, Sweetie lipcolours en de Mirage Noir collectie.

Oh, Sweetie!

the color m.a.c. oh sweetie

De naam zegt het al: de Oh, Sweetie lipcolours zijn mierzoet en waanzinnig schattig. De 15 felle lipkleuren hebben een luchtige, mousse-achtige textuur en een frosted finish met een perfecte dekking. Mocht dat nog niet genoeg zijn om je naar de dichtstbijzijnde M.A.C counter te doen rennen, dan zijn de namen van de lipkleuren dat wel. Wat dacht je van Funfetti Cake, Creamy Peach Pie en Death by Chocolate? Wij krijgen in ieder geval al honger (en een onbedwingbare drang om te shoppen) bij de eerste beelden. Het gezicht van de Oh, Sweetie collectie is niemand minder dan de Duitse fashion- en beauty influencer Caro Daur, die alvast even voordoet hoe je jouw lipkleur met je dessert matcht. Dé nieuwe trend voor foodies en make-up junkies, als je het ons vraagt.

Mirage Noir

the color m.a.c. oh sweetie

Totaal anders maar zeker niet minder hebberigmakend in de Mirage Noir collectie. De look van de collectie is duister en mysterieus, en de producten zelf lenen zich bijzonder goed voor een zwoele zomeravond. Denk diepe duochrome kleuren, betoverende glitters en magische metallics. De collectie bestaat uit lipsticks, lipglasses, oogschaduws, bronzing powders, glanzende extra dimension powders, een fan brush en twee foundations met een subtiele parelmoeren finish. Ook Twig, de go to nude lipstick van menig beauty liefhebber, heeft voor de gelegenheid een nieuw jasje gekregen.

Ga jij voor suikerzoet met M.A.C Oh, Sweetie of mysterieus en sexy met Mirage Noir? Of nog beter: voor allebei? Beide collecties zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij geselecteerde M.A.C verkooppunten en via www.maccosmetics.nl. Wees er snel bij, want de collecties beloven weer hard te gaan.

the color m.a.c. oh sweetie

Categorieën