Esmee Ames

M.A.C. Cosmetics X Jeremy Scott collectie

8 mei 2018

M.A.C. Cosmetics is al een tijd één van onze favoriete make-up merken en toen wij bij The Color te horen kregen dat er een nieuwe collectie uitkwam waren we uiteraard meteen enthousiast. M.A.C. Cosmetics introduceert: M.A.C. Cosmetics X Jeremy Scott collectie. 

Jeremy Scott

Jeremy Scott kennen we als een van de bekendste kledingontwerpers uit Amerika. Hij staat bekend om zijn kleurrijke ontwerpen die je een écht cartoon-gevoel geven. Hij is Creative Director van Moschino en is druk met zijn eigen label. Het gaat bergopwaarts met zijn carrière en veel merken staan in de rij om met Jeremy Scott samen te werken. Zo sloeg ook M.A.C. Cosmetics de handen in één met Jeremy Scott en ontstond de M.A.C. Cosmetics x Jeremy Scott collectie.

M.A.C. Cosmetics x Jeremy Scott collectie

De collectie bestaat uit drie producten en trekt gelijk onze aandacht door de creative en kleurrijke verpakkingen. Dat het een unieke collectie is kunnen we met volle overtuiging zeggen en hierbij laat The Color dan ook maar al te graag de nieuwe collectie van M.A.C. Cosmetics in samenwerking met Jeremy Scott zien.

Acoustica / Cheek

De Acoustica is een palette waar je je wangen goed mee kan accentueren. Het palette bestaat uit een highlighter, blush en bronzer en is dus alles wat je nodig hebt om leven in je gezicht te creëren.

Verkoopprijs: €35

Future Emotion / Lip

De Future Emotion is een palette met negen lipkleuren waarmee je dagelijks wat variatie kan creëren in je make-up routine. Of je nou in het zonnetje voor een wat lichtere kleur wilt gaan, of tijdens de herfst voor een bordeaux kleur: met dit palette zit je altijd goed. Daarnaast is het ook nog eens een perfect formaat voor in je tas. 

Verkoopprijs: €35

Lo-Fi / Eye Shadow

Dat Jeremy Scott graag kleur in zijn creaties terug laat komen brengt wat verwachtingen mee met het oogschaduw palet van de collectie. In dit palette vinden we negenentwintig gloednieuwe kleuren waar we nu al dol op zijn.

Verkoopprijs: €75

Bij The Color worden we al hebberig bij deze producten, maar we zullen nog heel even geduld moeten hebben met het aanschaffen van de collectie. Vanaf zaterdag 26 mei 2018 is de collectie exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en via www.maccosmetics.nl

Categorieën