Iris Poldervaart

Lancôme x Sonia Rykiel: de beelden

23 juni 2016

We kondigden de Lancôme x Sonia Rykiel samenwerking al eerder aan, maar nu hebben we de producten voor jullie – en de looks. Hoog tijd om een kijkje te nemen én een wish list op te stellen.

We hadden hoge verwachtingen, en gelukkig; de eerste beelden stellen niet teleur. Zoals we al voorspelden is de make-upcollectie lekker kleurrijk en speels en net als in de kleding van Sonia Rykiel zien we ook hier het bekende streepjes-patroon terug. Precies wat je verwacht van de iconische designer. De key words van de beide Franse huizen, elegant en vrijgevochten, zien we duidelijk terug in de collectie. De producten sluiten helemaal aan bij de stijl van de hedendaagse Parisienne (en natuurlijk iedereen die zich graag een Parisienne wil wanen).

De collectie bestaat uit “intuïtieve, gebruiksvriendelijke make-upproducten met personaliseerbare finish. Producten waarvan het resultaat geraffineerd is, maar die supersnel gebruikt kunnen worden op de achterbank van een taxi of een caféterras…”. Echte on-the-go producten dus, precies zoals de ultieme Française die graag ziet.

Samen met artistiek directrice make-up voor Lancôme Lisa Eldrige bedacht Julie de Libran, artistiek directrice van Sonia Rykiel, twee looks die allebei geïnspireerd zijn op de “trendy, chique, gewaagde maar gemakkelijk te dragen SAINT-GERMAIN-DES-PRÉS-stijl”. Resultaat: Twee oogschaduwpaletten die beloven de make-up must haves van het seizoen te worden. Ook niet te missen: de vier Parisian Lips lippotloden met twee kanten voor verschillende finishes, de Vernis in Love nagellakcollectie bestaande uit vier kleuren en de Les Cushion blushes en speciale Cushion Cases. Van smokey eyes tot blurred lips en van grafische nagels tot een natural flush, met de Lancôme x Sonia Rykiel make-upcollectie kan het allemaal.

The Chair Lancome Sonia Rykiel

De Lancôme x Sonia Rykiel collectie is vanaf 15 september 2016 in Nederland verkrijgbaar (adviesprijzen onder voorbehoud).

[huge_it_gallery id=”40″]

Tekst: Anna van der Griend
Beeld: Lancôme x Sonia Rykiel

 

Categorieën